Orvosira járókra melyik igaz?
Figyelt kérdés
Inkább okosak vagy szorgalmasak?2020. dec. 6. 09:05
21/25 anonim válasza:
#19 Mert általában több mint 30 kreditet veszünk fel. Általában 32-36, egyesek akár 40...
22/25 anonim válasza:
Véleményem szerint nem kéne összeveszni kommentekben, hogy melyik a nehezebb, fontosabb szakma. Mind a gyógyszerészekre mind az orvosokra szükség van, egyik nélkül sem működne az egészségügy. Tiszteljük egymás munkáját és ne érezze magát különbnek egyik sem, egymás támogatásával többre vihetitek mint negatív megjegyzésekkel.
23/25 anonim válasza:
Én tisztelem nagyon az orvosokat, csak nem értem miért kellett lepontozni, válaszoltam a kérdező el,utána sajnos teljesen más irányba ment a téma.
24/25 anonim válasza:
És most is, vkit hülyéskedek? 🤨
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!