Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 8 osztállyal hova lehet...

8 osztállyal hova lehet elmenni dolgozni?

Figyelt kérdés

2020. dec. 6. 01:03
1 2
 11/14 anonim válasza:
10. vagyok, kifelejtettem, a fizetés nem egetrengető, de én maximálisan meg vagyok elégedve vele.
2021. jan. 5. 19:41
 12/14 anonim válasza:
100%

#1. Könyörgöm, felejtsük már el ezt az “érettségi + szakma nélkül nem lehet sehol dolgozni” hülyeséget!!!

Igen, valóban nehezebb munkát találni, jóval kevesebb a fizetés is, de aki akar, az dolgozik 8 osztállyal is, aki meg nem akar, annak még diplomája is lehet, akkor is otthon fog ülni.

A kérdésre válaszolva:

Gyári dolgozó, árufeltöltő, takarító, postás, esetleg egy-egy eladó állást is meglehet pályázni, ahol csak 8 általános a minimum elvárás (igen, munkaerőhiány miatt ilyen állásajánlatok is vannak).

Nem tudom nő vagy férfi vagy-e kérdező, de nőknek esetleg szobalány, konyhai kisegítő állás is jó lehet. Férfiként ha van egy kis tapasztalatod, akkor esetleg vállalkozó mellett segédmunka is szóba jöhet (sajnos ez sokszor nem bejelentett munka, de ha ló nincs...)

Meló mellett pedig simán lehet olyan tanfolyamokra jelentkezni, ahová elég csak a 8 osztály, (vannak azért még elérhető -rövid- tanfolyamok), de akár érettségit is le lehet tenni estin vagy levelezőin kb 3 év alatt.

2021. szept. 5. 21:14
 13/14 anonim válasza:
Ez témától némileg eltér, de miért elégszik meg valaki ennyivel? Az, hogy nem szerez diplomát valaki az oké, mert nem volt pénze, lehetősége rá. De istenem nehogy már egy nyomorult érettségit nem tudnak megcsinálni, konkrétan kettesre az is megtudja csinálni aki totál hülye. És persze utána jön a sírás-rívás, hogy jaj miért nem vesznek fel sehova. Persze amilyen alacsony a tudás, olyan nagyok az elvárások (gyári munka ne legyen stb.). Emberek legyetek már igényesebbek magatokkal szemben.
2021. dec. 7. 22:56
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem minden érettségim 4-es lett, a töri 5-ös, és nem igazán tanultam rájuk. Estin gyerekjáték.
jan. 19. 21:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!