1/13 anonim válasza:
Sehova.
Érettségi + szakma.
Vagy szakma + érettségi.
Ez a minimum.
2/13 anonim válasza:
Az attól függ akarsz e dolgozni valóban...
Most a "korona "miatt eléggé megváltoztak a lehetőségek.
Egyébként gyár, vendéglátás, építőipar, takarítás, betanított munka.
3/13 anonim válasza:
Végezd el a bolti eladó okj-t ahoz csak általános iskola megléte szükséges ha nem akarsz gyárba menni dolgozni.
4/13 anonim válasza:
8 általánossal kereshetsz 140-200 nettó körüli összeget. Lehetsz árufeltöltő, esetleg bolti dolgozó...
5/13 anonim válasza:
Hentesek
Bár ahhoz is kell valahol végzettség ennek azért érdemes utána nézni.
7/13 anonim válasza:
Például a gödi Samsung gyárba operátornak. Betanítanak és ingyenes szállást is adnak. 3 nap 12 óra nappal, majd 3 nap pihenő, aztán 3 nap 12 óra éjszaka. Sok helyről indulnak oda céges buszok is. Operátorként a kezdő bér 270-300 ezer ft NETTÓ.
8/13 anonim válasza:
Takarítókat is keresnek többnyire városokban, irodaépületek takarítására.
10/13 anonim válasza:
Attól függ, hogy mennyit akarsz dolgozni, én 14 évesen piacon dolgoztam, aholén voltam nem volt minden nap piac, csak heti 3-szor. Most 16 évesen műanyagipari gyárban dolgozom, betanított munkásként, összeszerelési, csomagolási, címkézési feladatokat kell végezni, én csak gimi mellett csinálom, de vannak ott rendesen főállásban is, 8 általánossal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!