Biológia érettségi. Közép vagy emelt?
Én is emeltezni szeretnék belőle de mivel nincs vele komolyabb tervem így biztosan nem fogok megszakadni belőle.
Szerintem 3-asra egy kis józan ésszel meg lehet írni
Nem nagy dolog az érettségi.
Kb az nem megy át rajta aki nem is akar.
Pl matekból én felmentett voltam értékelés alól de az igazgató nem fogadta el a kérvényem az érettségi mentesítése alól. Nyilván jogilag fel lehetett volna lépni ellene de nem volt kedvem belesüllyedni mélyebben így úgy voltam vele, hogy megpróbálom akkor, max megbukok.
3 év matek kihagyás után 3-asra megírtam. Nem értettem egy darab feladatot se, de függvénytáblázat és a sok felírt véletlenszerű számítások hoztak pontokat :D
Azóta is sík hülye vagyok matekból, a pénzt meg tudom számolni,de ennyi elég is.
A közép biosz visszakéri a tananyagot, az emelt pedig azt nézi, hogy megértetted e amit tanultál és logikusan össze tudod e kötni a dolgokat.
Ha tényleg nagyon nagyon sokat teszel érte, akkor mehet az emelt is.
Nagy Etele Biológia érettségi összefoglalóját és a Mozaikos (10,11,12) könyveket ajánlom, szóbelire pedig a 130 tétel biológiából-t. Valamint csinálj meg minél többet a korábbi érettségikből.
Ilyen rövid időre érdemes lenne egy különtanárt fogadnod, aki segít beosztani az idődet és kikérdez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!