Milyen volt a 2016-os Biológia érettségi?
Ha lehet válasszátok már külön a közép és az emelt szintű érettségi véleményeket és emeljétek ki mi volt benne a legnehezebb ?
Léci írjátok már még mellé kb milyen szinten voltatok évközben köszke !
Én személy szerint utálom az ökologiát , növénytant, ezért nem is tetszett igazán az emelt biológia.Az embertan, sejtbiologia a kedvencem , igy orultem hogy az egyik esszét a vesérol kellett irni.Egyebkent igy sem volt annyira vészes. Az írásbeli könnyű volt , ellentétben a szóbelivel.
Ajánlom hogy nagyon nézd át a felveteli kovetelmenyeket az oktatas.hun.
Közepen szeretnél vagy emelten érettségizni?
köszi a válaszokat, középen, bár már van egy főiskolám most még egyet szeretnék... Csak én nem voltam ugye ott órákon mert ma már teljesen más az egész...Nem tudom hogy lesz meg mivel se kísérleteket nem hallottam korábban, sulinetről tanulok..meg youtubról idén ősszel megcsináltam de csak 3-as lett...
Én pont az ökológiát szeretem, viszont ami zavaró, hogy pont olyan volt, mint a kresz: amúgy nem nehéz csak az egész arra megy kis, hogy megtévesszen a kérdés szerintem ez nem korrekt egy üzletnél, mert végül is pénzbe került..
Egy ismerősöm kitűnő tanuló volt de mondta, hogy ne csodálkozzak Ő csak a többévi tanulásé s faktok mellett is elcsúszott a vizsgán ! Amit nem értek hogy az írásbelire miért 2 óra van és a szóbelire miért kevesebb mint amennyi kérdéssel megtűzdelték...
max 40 percem lehetett a kísérletre, meg kidolgozni vagy 2 esszét,2 nagyobb tételt és még el is mondani...Én úgy éreztem ez fizikailag nem lehetséges csak edzéssel.. Vagy ha semmit nem írok le csak elharadom...Régen meg csak 1 tétel volt bki..Azért érettségi, hogy egyetlen tételt tudjon az ember egyszerre...
Gondolom ti is fakton szedtétek magatokra "ezt" a szintet..Meg hát külsős nem nagyon csinálhatja utánatok ugye ?
Én megmondom őszintén közgazdaságtanra 2 órát tanultam az utolsó évben főiskolán úgyhogy be se jártam és az több százalék volt ennél vagy 10-el :D Meg könnyebb is volt a szóbelinél...kísérleteket az utolsó napon néztem csak bioszra...Lehet egyáltalán valahol ezeket megtanulni ? :D
Mert így elég esélytelen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!