Mennyivel nehezebb egy orvosi szak egy biológia vagy gyógyszerész szaktól?
Figyelt kérdés
2020. dec. 3. 15:52
1/5 anonim válasza:
Bekerülni mindenkèpp nehezebb az orvosira. Amúgy ELTE bioszos vagyok, de eleve azt is akartam. Van aki az orvosiről jött át hozzánk, szerintem nehezebb azèrt, bár nem próbáltam. De azèrt reális, ha nehezebb, hiszen ott orvosokat kèpeznek ki, akik emberi èletekèrt felelősek, nagyon kell tudniuk mindent. De őszintén szólva, ha becsületesen csinálod a bioszt, az se egyszerű, azèrt itt is rengeteget kell tanulni, talán magolni picit kevesebbet, de vannak itt is nagyon szigorú tanárok a vizsgákon, akik buktatnak rendesen. Ha azt hiszi itt az ember, majd milyen könnyű dolga lesz,ès ellazázza, egy pillanat alatt repül innen is.
2/5 anonim válasza:
Gyógyszerész szak rohadt nehéz...
3/5 anonim válasza:
Sőt sokszor az orvosisok csodálkoztak, hogy milyen sokáig kell bent lennünk a gyakok miatt
4/5 anonim válasza:
Szerintem az orvosi máshogy nehéz, vedd figyelembe, hogy oda azért kell gyomor is, tűrni a betegeket stb, mellette inkább meg magolosabb mint a gyógyszerészeti
5/5 anonim válasza:
Gyógyszerészeknél nagyon sok a kémia, aki abban nem penge annyira, azért az megszenvedhet vele. Én orvosin vagyok, de szerintem mindhárom szak a nehezek közé tartozik, annyi, hogy az orvosi képzés a leghosszabb. (6 év)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!