Érdemes az államvizsgás gyakorlati féléve eltolni eggyel ha?
Ugye most még tudok diákszövetkezetnél munkát találni diploma nélkül is keresnek. Gondoltam hogy passziválnám a gyakorlati félévem és diákszövivel keresek munkát. Lenne rá fél évem tudnék válogatni és ezzel megtalálni azt is ahol végleg maradnék és természetesen az a gyakorlatba is jó lenne.
Ha ez nem akkor ugye lenne az hogy rendesen elkezdem a gyakorlati félévem és ha valamk rossz helyet fogok ki akkor utána ott lennek a nagy semmivel mert lediplomázom viszint akkor már nem tudnék diákszövivel keresni munkát mert 25 felett leszek és pöpec háttérrel keresnek a rendes munkahelyekre álláskeresőket. Ami meg még nincs így lehet sokkal nehezebb lenne.
Szóval az jelentene szerintetek valamilyen hátrányt ha most én egy fél évvel eltolnám a gyakorlati félévem?
És van olyan hely, ahová biztosan tudsz menni, és valóban szakmailag releváns? Most, ebben az időszakban is?
Hambi sütés miatt nem jó ötlet halasztani.
Ezért is gondoltam hogy hagynék fél évet, addig csak találok valami jó helyet és ahol vegleg tudnék is maradni.
Illetve a diplomához felsőfokú nyelvvizsga is kéne és még az sincs. Tehát hiába allamvizsgáznék le tavasszal, diplomám akkor se lenne.
Szóval most fél év ide vagy oda szerintem nem oszt nem szoroz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!