Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Érdemes az államvizsgás...

Érdemes az államvizsgás gyakorlati féléve eltolni eggyel ha?

Figyelt kérdés

Ugye most még tudok diákszövetkezetnél munkát találni diploma nélkül is keresnek. Gondoltam hogy passziválnám a gyakorlati félévem és diákszövivel keresek munkát. Lenne rá fél évem tudnék válogatni és ezzel megtalálni azt is ahol végleg maradnék és természetesen az a gyakorlatba is jó lenne.

Ha ez nem akkor ugye lenne az hogy rendesen elkezdem a gyakorlati félévem és ha valamk rossz helyet fogok ki akkor utána ott lennek a nagy semmivel mert lediplomázom viszint akkor már nem tudnék diákszövivel keresni munkát mert 25 felett leszek és pöpec háttérrel keresnek a rendes munkahelyekre álláskeresőket. Ami meg még nincs így lehet sokkal nehezebb lenne.

Szóval az jelentene szerintetek valamilyen hátrányt ha most én egy fél évvel eltolnám a gyakorlati félévem?

2020. nov. 14. 09:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Abszolút nem. Ha tényleg találsz egy jó helyet akkor még ha nem is tudsz ott maradni az önéletrajzodba jól fog mutatni és diploma után is könnyebb lesz a dolgod.
2020. nov. 14. 09:30
 2/7 anonim ***** válasza:

És van olyan hely, ahová biztosan tudsz menni, és valóban szakmailag releváns? Most, ebben az időszakban is?

Hambi sütés miatt nem jó ötlet halasztani.

2020. nov. 14. 09:37
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát ezaz, ez is belejatszik mert nem igazán találok. És legkésőbb 2 hónap múlva le kell adni hova megyek.
2020. nov. 14. 09:49
 4/7 A kérdező kommentje:

Ezért is gondoltam hogy hagynék fél évet, addig csak találok valami jó helyet és ahol vegleg tudnék is maradni.

Illetve a diplomához felsőfokú nyelvvizsga is kéne és még az sincs. Tehát hiába allamvizsgáznék le tavasszal, diplomám akkor se lenne.

Szóval most fél év ide vagy oda szerintem nem oszt nem szoroz

2020. nov. 14. 09:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Diplomázz le most. Ritka rossz ötlet most egy "majd csak lesz valamilyen állás" miatt halasztani.
2020. nov. 14. 13:36
 6/7 anonim ***** válasza:
46%
Ha most diplomáznál és munkáltatóként látnám a CV-d első kérdésem kb. az lenne hogy akkor még is mi a jó fenét csinált maga egyetem alatt hogy semmilyen szakmai tapasztalatot nem tud felmutatni.
2020. nov. 14. 13:41
 7/7 A kérdező kommentje:
6. Amit egyetemen tanítottak annak semmi köze a valósághoz. A tanároknak is kell valamilyen állás. A színötösök a tavalyi anyagra nem emlékeznek. De ez mitől újdonság?
2020. nov. 14. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!