Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek lesz valami...

Szerintetek lesz valami könnyítés a májusi érettséginél?

Figyelt kérdés
Ti hogy készülnétek fel magatoktól otthon? Tételek kidolgozását már elkezdtem + részt veszek emelt foglalkoztatásokon is. Fontos lenne számomra a jó érettségi

2020. nov. 12. 20:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
57%

#9 és #10, ti középiskolások vagytok?

Ha nem, akkor fel kéne fogni, hogy igen is egy csomó embernek nehézség ez az online tanulás. Én is szeretnék tovább tanulni, és mindent megteszek ennek érdekében. De sajnos látom, hogy van aki hiába igyekszik, nem úgy sikerülnek a dolgok, ahogy szeretné. Persze, vannak nehezebb dolgok is az életben, de gondolom ti is voltatok valaha végzősök, úgyhogy nem kéne előadni itt, hogy ti nem paráztatok a jövő miatt. És ti valószínűleg nem ekkora káosz közepén érettségiztetek. Lehet okoskodni, meg rugózni azon amit írtam, de körül kéne nézni, és észrevenni, hogy vannak mások is rajtatok kívül, akiknek nem könnyű ez az időszak!

2020. dec. 3. 09:55
 12/16 anonim ***** válasza:
28%

11: igen, középiskolás vagyok, és képzeld, van olyan, hogy az esszenciális tantárgyainkból órát is ba**nak tartani, csak feltöltik nekünk drive-ra az anyagot. Igen, otthon kell tanulnom, és? Kétszer annyi időtök van és kétszer annyira nem tudjátok beosztani, vagy mi van? Nem érzelmi alapon érettségizünk, úgy hogy sajnáltathatod magad naphosszat. :D

Ha valakinek meg hal valakije az erettségije évében, neki is ku*va nehéz, és neki is nehéz időszaka van, de még sem kap könnyítést. Most akkor milyen káoszról beszélünk? Egy dolgotok van, hogy tanuljatok, ez sem megy? Gondolkozzunk már miről beszélünk. :) Erre tényleg annyit tudok mondani, hogy örülni kéne annak ami van...

2020. dec. 3. 10:05
 13/16 anonim ***** válasza:

Ráadásul nem is azt mondom, hogy könnyű lenne otthon tanulni, de szerintem azért ne essünk már túlzásokba. Könnyítés érettségin? :DD Valami rendellenességetek van, hogy ennyire fogni kéne a kezeteket?

Egyébként meg te is tudod, hogy az nem lenne fer, tele vannak a könyveitek és az internet tananyaggal.

Ha meg tovább akarsz tanulni, jó kis tanuló pénz lesz, hogy majd milyen lesz egyetem alatt tanulni :)

2020. dec. 3. 10:10
 14/16 A kérdező kommentje:

13-as Most ezt úgy mondod mintha ez lenne az első alkalom egy érettségi könnyítésén xdd

Volt már hogy nem volt es evvegi jegyek lettek erettsegi jegyek es volt mar hogy elmaradt a szobeli. Nyilvan az utóbbira gondoltam a kerdes feltetelekor is..nehez lenne tovabb gorgetni inkabb?:)

2020. dec. 4. 22:29
 15/16 anonim ***** válasza:
Ezt magadtól is megkérdezhetnéd
2020. dec. 4. 22:33
 16/16 anonim ***** válasza:
12: jól megmondtad, gratulálok.
2020. dec. 11. 18:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!