Szerintetek érdemes feljelenteni 18 éves tanulót, nem megfelelő viselkedés miatt?
Figyelt kérdés
Többször volt az intézmény igazgatójánál, de ugyan úgy folytatja a nem megfelelő viselkedést.febr. 2. 15:31
1/7 anonim 

válasza:

Bűncselekményt követ el?
Vagy szimplán utálod...
2/7 A kérdező kommentje:
Gyermekemet rendszeresen bántalmazza, emiatt én is voltam bennt az igazgatónál, de mindig annyit mondanak, hogy beszélnek a gyerekkel.
febr. 2. 15:51
4/7 A kérdező kommentje:
Elvileg rendőri elbeszélgetés is történt az illetővel. Valaki már 18 évesen dolgozik, és az ilyenért szerintem munkahelyen is elbocsájtás történik.
febr. 2. 16:16
5/7 anonim 

válasza:

Sajnos az a magyar valóság, hogy amíg vér (nem kevés) nem folyik, addig nem igazán foglalkozik vele a rendőrség. Pedig abszolút jogos lenne, ezeket a helyzeteket megelőzni és nem szenvedni. De családon belüli erőszaknál, zaklatásos történeteknél mindig ez van.
6/7 anonim 

válasza:

A többi gyerek, a tanárok mit csinálnak mindeközben?
Velük is beszéltél már?
7/7 anonim 

válasza:

És az a magyar valóság, hogyha egy gyereket bántalmaznak, az nem számít. Ha valami politikust felpofoznak, rögtön jön a huzavona, ha egy felnőttet bántalmaznak, tehet feljelentést, de ha egy gyereket rendszeresen megvernek, az senkit sem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!