Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek lenézendő, ha...

Szerintetek lenézendő, ha valaki villanyszerelő?

Figyelt kérdés
Ennek tanulok és őszintén szólva kicsit gáznak érzem így magam.. Egyetemre nem volt esélyem bejutni. Így szakmát tanulok. De úgy érzem, hogy az emberek szemében egy villanyszerelő nem "nagy IQ".

2020. nov. 9. 19:10
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :)
2020. nov. 9. 19:54
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne lenézendő?

Hiszen egy jó szakemberre mindig szükség van.

Ha ez zavar mehetsz jövőre is vagy később is egyetemre, éretségizz újra vagy, ha nincs nyelvvizsgád csináld meg.

Azokkal a lányokkal, akik emiatt lenéznek azokkal nem sokat veszítesz.

Velem is ez van vagyis ez a lenézés, hogy őszre halasztottam az érettségit és dolgozni megyek érettségi után, hogy legyen pénzem, mert a szüleim nem tudnak támogatni. A lenézést inkább azoktól az osztálytársaktól, lányoktól kapom, akiknek apuci lakást vett Pesten, hiszen a gyermek egyetemen tanul (keleti nyelvek és kultúrán arab szakon az osztályból 5-en mentek erre és hasonló kaliberű szakokra, mint szociológia), de az nem baj, hogy ezt is a szülők pénzén, mert államira nem vették fel.

19L

2020. nov. 9. 21:26
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Párom villanyszerelő....barátja bekötött valamit de nem úgy ahogy kellett volna, hanem pont fordítva. Isteni szerencse, hogy nem lett belőle baja senkinek. A probléma úgy derült ki, hogy megnézette Párommal, hogy miért nem működik a gépe. Ez a gáz szerintem. Ha valaki hozzápiszkál olyasmihez amihez nem is ért. A villanyszerelés is egy szakma. Ahhoz is érteni kell. Csak sajnos vannak ilyen emberek mint a példámban is, hogy hozzánemértők kötögetnek mindent, mert hajj azt én is megtudom csinálni, nem bonyolult. Aha, az első áramütésig. Szóval, egyáltalán nem lenézendő szakma. Hajrá kérdező. Akinek meg nem tetszik, az meg keressen magának ügyvédet. Sajnos a mai világban túl sok a Mekk Elek.
2020. nov. 9. 22:56
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Villanyszerelő feleség vagyok, férjem a legjobb a csapatban. (Villanyszerelés+egyéb ipari gépek szerelése) Munkáját elismerik, és amit a kollégák nem tudnak megcsinálni az mind rávár. Megismerkedésünk előtt felvették Gépészmérnöki szakra amit ott hagyott, fiatalság, bolondság révén. Ma férjként, apaként talán már bánja. Én még lehet hogy jobban, mert látom, hogy kisujjából kirázta volna és kirázná még ma is azt a Gépészmérnöki szakot. Ha van egy álmod ami egy egyetemi szak és azt nagyon szeretnéd, akkor küzdj érte. Ne hagyd annyiban, jelentkezz újra akár munka mellett, hisz még fiatal vagy bőven belefér egy egyetem is a villanyszerelő szakma mellett.
2020. nov. 9. 23:11
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Dehogyis, ne viccelj! Alig vannak normális szakemberek ebben az országban. Ha valamit javítani kell bármilyen épületben, akkora kincs ha van egy jó szakember, akiben hosszútávon is lehet bízni. Én sokkal jobban fel tudok nézni egy jó szakemberre, mint egy büfészakos diplomásra. Ti vagytok a világ motorja.
2020. nov. 9. 23:15
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

"Ha meg le kell cserélni a villanykapcsolót/dugaljt, akkor is vajon kit hívnak?"

Megcsinálom. Nőként, igen.

Jó pasi nem attól leszel, hogy van egy diplomád. De akármivel is foglalkozol, ha úgy állsz hozzá, hogy ez "csak egy villanyszerelő", akkor mások is úgy fognak. Te erre nem vagy büszke és ezt sugárzod is magadból. Ez itt a fő probléma. Te sem tartod sokra, itt a bibi.

2020. nov. 10. 10:23
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
A csajoknak mondd, hogy jó a kapcsolatod az AC/DC-vel.
2020. nov. 10. 12:25
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem, a saját jól ismert, bejáratott, becsületes villanyszerelőjét mindenki megbecsüli, mert ilyen kevés van a piacon.
2020. nov. 10. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!