Szerintetek bevezetik még itt a távoktatást?(szavazás)
-V4 az osszes zárt
- Mintakép mint Ausztria zárt
- Nagy halalozas.
-Iskolabezarasi petició
Úgy látszik Vitya végleg ki akarja fullasztani az egészségügyet.
Az elején mikor elkezdte sorolni, hogy hamarosan eléri az eü a terhelés felső határát ezért gyors reagálásra van szükség akkor reménykedtem, hogy na csak lesz valami.
Hát semmi. Ezektől nem fog csökkenni a fertőzöttek száma.
110: Mindkét mondatod baromság. Nézd meg Orbán videóját, a telex érdekes módon elfelejtett megemlíteni pár dolgot xD
A szórakozóhelyeket bezárják, és a focimeccseken is csak minden 3. széken lehet majd ülni, ha ezt nem tartják be, akkor be fogják zárni a létesítményeket.
Meg néztem én is a nagy be jelentést. Ez olyan kevés volt mint halottnak a csók. A kórházak már most is alig bírják ez fasz a tv-ben meg az ellenkezőjét mondta. Ezért utálom a politikát hazudnak, lopnak és csalnak ehhez nagyon ért a magyar politika.
Undorító gerinctelen férgek!!!
Szigorítás az nem lesz inkább haljon meg ha kell naponta több száz ember vagy több. Itt csak is a hatalom és pénz számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!