Orvosi egyetemre szeretnék bejutni, jól számolom a pontjaim? 18/L
Nem kötekedésből, de ha külhoni diák vagy, miért nem a saját hazád (országod) egyetemére akarsz menni?
Miért jössz a magyarok országába, amikor a kormánynak a magyar embereket kell támogatni? Gondolom, te román vagy szlovák vagy. Nem kellene inkább otthon maradnod?
Érettséginél a százalékot nézik, legalábbis itt Mo.n. Ha teszel két emeltet (amit muszáj is), és mindkettő eléri a 45%-ot, akkor kapsz 100 többletpontot, ami a max.
Szóval megcsinálod a biosz kémia emelted és mindkettő 100% akkor van 400 pontod+100 többletpont=500 max pontszámod van. Nem tudom hogy a külföldiekre van e külön szabályozás, de itt így számítják.
Szia! :)
Orvosin vagyok,írj nyugodtan privit.
Látszik itt sok ember nincs egyetem közelségében,mert akkor tudná,hogy több ezer külföldi diák tanul itt.
Debreceni egyetemen egy szakcsoportban majdnem több a külföldi,mint a magyar :)
Nyilván nem értem azalatt ezt,hogy több a külföldi diák,mint a magyar. De egyik épületből a másikba nem fogsz úgy elmenni,hogy ne találkozz jó pár "külföldivel"....
A kérdezőnek pedig csak annyit,hogy ne foglalkozz ilyesmivel, le se állj az ilyen miatt,engedd el :)
Én voltam,aki mondta h irj nyugodtan, azóta már válaszoltam is. 🤗
"mert a szüleid megbánták, hogy elhagyták Magyarországot"
Nem hagyták el, nem fogod fel?! Arra ébredtek egy nap, hogy már nem ott van az orszaghatar, ahol tegnap volt, így ők kívül rekedtek! Istenem, ennyi sotetseget! 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Miskolcot is elcsatolták, de ők mégsem hagyták magukat, mert a nép nem fogadta el a döntést, és kiharcolta azt, hogy Magyarország része legyen.
De offoljuk ezt a témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!