Ilyen lehetséges egyáltalán?
Pszichológushoz járok, mert nagyon erős szorongásom van és sokszor jön elô pánikroham. Mondtam neki, hogy jövőre tervezek újra érettségizni, mert pont ezek miatt nem sikerült olyan jól. Azóta valamivel javult, így az írásbeli már menne, mert ott már a fejemben rendet tudok tenni.
Viszont a pszichológus azt mondta szóbelire felmentést kéne kapnom, mert szerinte ha beülök vizsgára, akkor bármennyire is tanulom meg az egészet, akkor is a belső dolgaim miatt csak rontanék az érdemjegyemen. Ebben valamilyen szinten igaza van, sokszor boltba sem merek lemenni, mert olyan szinten rosszul érzem magam, szorongok, a szívem majd felrobban úgy dobog, pedig a boltba menni, meg az utcán sétálni másnak mindennapi dolgok. De én úgy tudom ilyenre nem adhatnak felmentést és nem is feltétlen akarnám, mert hátha ha ilyen helyzetekbe kényszerítem magam, akkor jobban fog menni majd.
Szerinte meg így kidobott pénz lesz, mert nem fog úgy sikerülni, ahogy én ezt elvárom.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!