Debreceni gimnáziumok? Vélemények?
Én így tudom, illetve ezeket hallottam:
Fazekas Mihály Gimnázium: Debrecen elit-gimnáziuma, mert állítólag a legjobb is egyben, és oda a legjobb tanulók járnak.
Tóth Árpád Gimnázium: Túl könnyű jó jegyet szerezni, ezért nem a tudást tükrözi. A diákok meg alig tanulnak valamit. (Amúgy ismerősöm is oda jár, és ez rá pont igaz.)
Csokonai Vitéz Mihály Gimnázium – Nagyon rossz a híre, rosszak a tanárok, nagy követelmény.
Ady Endre Gimnázium: Nagyon elvont.
DE Kossuth Gyakorlógimnáziuma – A híre nagyobb, mint a színvonala, a tanárok túl engedékenyek.
Medgyessy Ferenc Gimnázium: Beképzeltek járnak oda, a tanárok meg nem nagyon foglalkoznak a diákjaikkal.
Fazekas: stimmel
TÁG: Ez is stimmel,még azt hozzá tenném hogy sokan protekcióval kerülnek be, és van egy pár sznob
Csoki: A követelmény tényleg nagy, de ha tanulsz teljesíthető
Ady: Tényleg elvont, furcsa és nem tömeggyártmány diákok járnak oda, de a nyelvoktatás nagyon jó
Kossuth: ez is stimmel
Megyó: A tanárok inkább csak az általános szakon lévőkkel nem foglalkoznak, de a táncosokat és a rajzosokat istenítik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!