Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szegeden melyek a legjobb...

Szegeden melyek a legjobb iskolák? (gimnáziumok persze) Hova jártok, és miért szerettek oda járni? Vélemények?

Figyelt kérdés
2011. jan. 8. 14:44
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
Ságvári Endre, Radnóti Miklós. Ez a kettő a vezető. Ezután Deák Ferenc, esetleg a Tömörkény István. Ha pedig nem tartozol éltanulók közé, de gimit akarsz, talán az Eötvös.
2011. jan. 8. 15:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Csonka, GD, Déri: Elég könnyű iskolák, nem nehéz bekerülni.

Deák: 3-4-es tanulóknak, akik szeretnek nyüzsögni, de azért a tanulással sincs gondjuk.

Dugonics, Karolina: Elég jó iskolák, de csak annak aki szereti az elvontabb dolgokat.

Eötvös: Mostanában nincs jó híre, a színvonal kicsit lecsökkent az utóbbi időkben. kb. 3-as tanulóknak.

Fodor, Tápai, Móra: Ha nem nagyon szeretsz tanulni és nem készülsz egyetemre.

Kőrösy és Vasvári: Jó sulik 4-es, 5-ös tanulóknak. Ha érdekel a közgazdaság, akkor ide jelentkezz.

Krúdy és Hansági: vendéglátóipari sulik, nem túl nehéz bekerülni, de csak akkor menj ezekbe, ha érdekel a vendéglátás.

Radnóti: A legjobb suli Szegeden, szinte színötös tanulóknak. Ha ide mész biztosan tudsz majd magaddal kezdeni valamit, de ahhoz nagyon sokat kell tanulnod.

Ságvári: A második legjobb suli, de úgy hallottam, hogy itt nem olyan jó a légkör, mint a Radnótiban.

Waldorf: Ha érdekelnek a művészetek és a saját talpadon akarsz megállni, akkor ide javasolom hogy menj.

Széchenyi: Nem tudok róla sokat, de úgy hallotam elég jó suli.

Tömörkény: Az egyik legjobb suli, erős a nyelvoktatás és érdemes oda járni. Ha szeretsz tanulni, okos vagy és jó légkört akarsz, akkor ide jelentkezz.

Vedres: Eléggé letompult a mostani időkben, tehát lógósoknak való.

Remélem segítettem :) Te hova jelentkeztél? :P

2011. máj. 4. 15:28
 3/7 A kérdező kommentje:

Huhh köszi, nagyon sokat segítettél, bár ezt a kérdést már nagyon régen írtam ki.

Tömörkény spec. angolra jelentkeztem, fel is vettek.

És te honnan tudod az összes iskolát így minősíteni? Ennyi mindent hallottál róluk? :)

2011. máj. 4. 21:24
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mivel én most vagyok nyolcadikos ezért nagyon sokat megtudakoltam így a sulikkal kapcsolatban. Egyébként én is Tömörkényes leszek :P
2011. máj. 29. 19:21
 5/7 anonim válasza:
91%
Karolina
2013. szept. 12. 18:37
 6/7 bunnyboo válasza:
100%
Mostmár hogy ott vagytok egy ideje mi a véleményetek róla?
2015. ápr. 27. 17:52
 7/7 anonim ***** válasza:

Régi, igaz, mondjuk azóta sem sokat változott az állás.

Talán annyit, hogy a Ságváriban azóta jobb a légkör, meg eléggé felzárkózott... Ja meg az, hogy sajna nem Ságvári már.

Meg asszem a Széchenyi bezárt. Na mindegy

2020. okt. 15. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!