Szegeden melyek a legjobb iskolák? (gimnáziumok persze) Hova jártok, és miért szerettek oda járni? Vélemények?
Csonka, GD, Déri: Elég könnyű iskolák, nem nehéz bekerülni.
Deák: 3-4-es tanulóknak, akik szeretnek nyüzsögni, de azért a tanulással sincs gondjuk.
Dugonics, Karolina: Elég jó iskolák, de csak annak aki szereti az elvontabb dolgokat.
Eötvös: Mostanában nincs jó híre, a színvonal kicsit lecsökkent az utóbbi időkben. kb. 3-as tanulóknak.
Fodor, Tápai, Móra: Ha nem nagyon szeretsz tanulni és nem készülsz egyetemre.
Kőrösy és Vasvári: Jó sulik 4-es, 5-ös tanulóknak. Ha érdekel a közgazdaság, akkor ide jelentkezz.
Krúdy és Hansági: vendéglátóipari sulik, nem túl nehéz bekerülni, de csak akkor menj ezekbe, ha érdekel a vendéglátás.
Radnóti: A legjobb suli Szegeden, szinte színötös tanulóknak. Ha ide mész biztosan tudsz majd magaddal kezdeni valamit, de ahhoz nagyon sokat kell tanulnod.
Ságvári: A második legjobb suli, de úgy hallottam, hogy itt nem olyan jó a légkör, mint a Radnótiban.
Waldorf: Ha érdekelnek a művészetek és a saját talpadon akarsz megállni, akkor ide javasolom hogy menj.
Széchenyi: Nem tudok róla sokat, de úgy hallotam elég jó suli.
Tömörkény: Az egyik legjobb suli, erős a nyelvoktatás és érdemes oda járni. Ha szeretsz tanulni, okos vagy és jó légkört akarsz, akkor ide jelentkezz.
Vedres: Eléggé letompult a mostani időkben, tehát lógósoknak való.
Remélem segítettem :) Te hova jelentkeztél? :P
Huhh köszi, nagyon sokat segítettél, bár ezt a kérdést már nagyon régen írtam ki.
Tömörkény spec. angolra jelentkeztem, fel is vettek.
És te honnan tudod az összes iskolát így minősíteni? Ennyi mindent hallottál róluk? :)
Régi, igaz, mondjuk azóta sem sokat változott az állás.
Talán annyit, hogy a Ságváriban azóta jobb a légkör, meg eléggé felzárkózott... Ja meg az, hogy sajna nem Ságvári már.
Meg asszem a Széchenyi bezárt. Na mindegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!