Ki kell vennem a piercingjeimet ha orvosi egyetemre akarok menni?
Mindenhol vannak előírások, amiket be kell tartani!
Viszont én nem tudok olyan szabályról, ami a pc-t tiltaná!
Az más kérdés, hogy bizonyos szempontok miatt - amiket te is nagyon jól összeszedve leírtál - ki kell szedni őket, mert valamilyen szinten veszélyeztethetnek!
Az, hogy egyes vizsgáztatókra milyen benyomást teszel - és az milyen formában jelenik meg - az nagyon-nagyon személyfüggő!
Nekem személy szerint nem tetszik a pc - és tök értelmetlennek tartom - de tisztellek annyira, hogy nem ez alapján ítéllek meg!
Igaz, én nagyon elfogadó vagyok - de nem én vizsgáztatok:)
Én a helyedben nem ragaszkodnék hozzá, mert több hátrányod lehet miattuk mint előnyöd...
Pofára osztályozás PCtől függetlenül is lehet, attól függ, milyen a vizsgáztató.
Vizsgán én is inkább eltakarom a tetkóm, hogy ne ezen múljon :)
Szió!
Van olyan csoporttársam,akinek a karjai végig vannak tetoválva. Nem egy piercinget viselő emberről tudok. Ha meg tudod oldani azt,hogy vizsgákon eltakard/kivedd,akkor semmi gondod nem lesz belőle. Nekem több lyuk van a füleimben,vizsgán csak 1-1 fülbevalót teszek be. Félek attól,hogy valakinek nem tetszik.( bár így is tudnak amúgy is pofára osztályoznak sajnos)
Emlékszem,hogy anatómia gyakorlaton vizsgaidőszak előtt pár héttel a gyakorlatvezetőnk kikérdezett minket. Az egyik lány kezét figyelte(kesztyű volt rajta),mire ő mondta:"a vizsgára leveszem"(műkörmös volt),erre a tanár:"B-re már biztos".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!