A cég írhat igazolást az egyetemre?
Adott egy gyakorlat,ahol jelenléti oktatás van.
1-et lehet hiányozni,nagyon katasztrófálisan komolyan veszi a tanár.
Én kettőt hiányoztam. Az első hiányzás azért volt,mert a cégben ahol gyakornok vagyok,lett egy pozitív tesztes koronavírusos.
Az egész irodaház önkéntes karanténba vonult (és az egyetem első hete is beleesett abba), nem hivatalos karanténba,mert abba csak azokat vették bele,akivel a kollegánk az elmúlt 2 napban találkozott. (Ez a hétvége volt,viszont pénteken az irodában volt,konkrétan a mellettem lévő asztalnál,így az irodaház adta az utasítást,hogy önkéntes karantén legyen).
Nos ez a varázslatos tanár csak a koronavírus igazolást fogadja el.
Olyat tehetek,hogy megkérem a cégben a hr-est,hogy írjon egy igazolást a tanárnak,hogy valóban a cég utasítására önkénes karanténban voltam?
22F
Igen a többi gyakon 3 hiányzás a megengedett.
Ő azt állítja,hogy nála 1 hiányzáson kívül a másikat vagy igazolod vagy nem fogadja el.
Szóval nem tudok mit tenni,levelet is írtam neki,ugyanezt a választ kaptam.
Dékánt sem érdekli túlzottan.
Menj tovább akkor
Ez országos előírás tudtommal, nem helyi.
"Ő azt állítja,hogy nála 1 hiányzáson kívül a másikat vagy igazolod vagy nem fogadja el."
Akkor miért nem tőle kérdezed meg, hogy milyen igazolást fogad el?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!