Hogy éljem túl a gimit?
Azért egyetem "könnyebb" lesz majd. Gimibe az a baj, hogy folyamatos felelés és a doga írás, szóval mindig készülni kell, ha figyelsz az átlagra vagy otthon szigorúak, akkor minden dogának nagyobb tétje van, nem lehet nagyon hiányozni se, mert nagyon lemaradsz. Egyetemen ellenben nyugodtan hiányozhatsz, nem kell igazolás sem, zh-k kevesek vannak, ha netán elrontod őker akkor van pót zh. Szinte minden vizsgás, szóval évközben kb csak annyi a lényeg, hogy eljuss vizsgára aztán majd akkor betanulod ötösre, nem kell félév közben ezen stresszelned és incs osztály, szóval senkivel nem kell jóban lenni. Meg tanulásban segítséget találni is könnyű, mert mindig van valaki aki egy tárgyból nagyon jó és általába jó fej is, szóval segít majd.
Szerintem egyetem egy ultra jó és nyugis hely, pedig BME mérnökinfón vagyok, ahol azért szivatnak rendesen, de ha nem stresszelsz feleslegesen, akkor az egyetemi évek izgik és lazák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!