Egyetemen mennyire lehet kimenni óráról telefonálni (már ha megkérdezzük az oktatót)??
Figyelt kérdés
2020. okt. 11. 00:52
1/4 anonim válasza:
Előadásról simán, de ha hívást vársz, ne az első sorban és ne középen ülj. Gyakorlatról/szemináriumról nem illik, de ha muszáj, nem kérsz engedélyt, mert nem óvoda, hanem odavetsz egy halk Elnézést-et, hogy minél kevésbé zavard meg az órát, és kirohansz.
2/4 anonim válasza:
Azt csinálsz amit akarsz ha nem zavarsz másokat. Nem ált. iskola.
3/4 anonim válasza:
Hát oktató függő. Én előadásnal az ajtó mellé ültem mindig, ha tudtam, hogy ki kell mennem.
De van olyan oktató, aki beszol, ha latja, hogy kimegy valaki.
Szemináriumon nem nagyon illik szerintem, annak inkább van középiskola hangulata
4/4 anonim válasza:
Szemináriumon/gyakon valóban gimis hangulat uralkodik. Nálunk szemináriumon megszokták kérdezni, pl. hogy kimehetnek-e a mosdóba. Ha telefonálni mész, akkor is ezt kérdezd, tuti kiengednek. Gyakon annyira nem, mert úgyis össze-vissza vannak a csoportok, meg 3-4 órába simán belefér egy kis szünet.
Előadáson meg akár több (mint) 100-an vagyunk, ha nem az előadó közepére ülsz, hogy fel kelljen állítani egy egész sort, akkor nem illetlenség kimenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!