Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Akiknek van valamennyi tapaszt...

Akiknek van valamennyi tapasztalatuk a pszichológiai szakkal kapcsolatban, ti kiknek ajánlanátok ezt a szakot, és miért nekik?

Figyelt kérdés

2020. okt. 2. 14:15
1 2
 11/19 anonim válasza:

Oksa :D

A pszichológia így úgy érzem érdekel, viszont valószínüleg nem lesz meg a pontszámom hozzá, szerintetek ilyenkor hogy tudom növelni a pontszámokat?

Biztos van olyan akinek ugyanígy kellett, mert nem volt színötös a tanulmányi átlaga. Nekem olyan átlagos jegyeim voltak, 3-4 még nem számoltam össze mennyi pontom lenne, mert az érettségi is megvan, de örülnék, ha tudnám mivel juthatok előbbre a célomban. :D

2020. okt. 27. 18:51
 12/19 anonim ***** válasza:

Akkor hajrá, készülj az emelt szintű érettségire (ha még nincs, vagy jobb eredményű kellene)!!!

Pszichológia BA-n voltak 30+ os szaktársaid?

2020. okt. 27. 18:51
 13/19 anonim válasza:

Emelet szintű?? ÁÁÁhhh, anélkül esélytelen?

2020. okt. 27. 18:52
 14/19 anonim ***** válasza:

Igen, legalább egy tárgyból emelt szintű érettségit kérnek. De az is meg van szabva, hogy mely tárgyak közül választhatsz.

Kezdjünk el együtt készülni! :-)

2020. okt. 27. 18:54
 15/19 anonim válasza:
Te is szeretnél menni? :D
2020. okt. 27. 19:04
 16/19 anonim ***** válasza:

Igen, már nagyon rég óta. De eddig sikeresen lebeszéltek.

Illetve kell ugye hozzá az emelt szintű érettségi is. Nekem pedig még a régi típusú van. Így mindenképp újra kell érettségiznem legalább egy tárgyból - emelt szinten.

2020. okt. 27. 19:10
 17/19 anonim válasza:
Ohh, hát én még amúgy meglátom. Rám egy másik szakot erőltettek, és nem igazán van most pontom, pedig az érettségim is megvan. Jelenleg egy 1éves képzésen vagyok ugyanazon szakmával kapcsolatban, de nem igazán szeretnék a szakmában maradni, elvi okok miatt(is). Szóval amg ez az egy év lemegy még eldöntöm mi legyen, utánanézek a dolgoknak, stb, aztán majd meglátom milyen irányba mit fogok csinálni. Szeretném megtalálni azt a munkát, amit úgy szívesen tudnék csinálni.
2020. okt. 27. 19:19
 18/19 anonim ***** válasza:

Én azért írtam a kiállást, mert amíg eljutsz addig, hogy pl kutató legyél az EGYETEMEN kell előadásokat csinalnod! Én pl, kommunikáció tantárgyból készülök most előadásra pszichológia szakon.

Egyébként nekem is vannak bőven 30-40 körüli nők és férfiak pszichológia szakon. A nők bevallottan úgy jutottak be hogy kaptak GYES miatt meg gyerek miatt plusz pontokat. Rajtuk kívül a fiatalabbaknak átlag két emeltjük van, az egyik többségében bioszbol vagy magyarból, a másik pedig az angol. ( nekem van nemet nyelvvizsgám, és diákolimpia tíz pontom )

Egyébként ajánlom, ha ez volt az almod, ezt szeretned csinálni. Sokszor nehéz, rengeteg nagy könyvet kell elolvasni, egyszóval minden ami az egyetemmel jár és néha nehéz motiváció találni amikor rájössz, hogy még sehol nem vagy és kb 10 év mire eljutsz oda ahova szeretnél. (Talán emiatt nem ajánlják viszonylag idősebb korban) A hit az gyakorlatilag sehogy sem jelent meg eddig-ELTE

2020. okt. 28. 09:23
 19/19 anonim válasza:

#17 vagyok

Köszönöm #18!

2020. okt. 29. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!