Miskolcon nincs valahol MŰVÉSZETI oktatás? A képzőművészeti részére gondoltam hogy valaki tanít-e festeni rajzolni?
Figyelt kérdés
2010. aug. 7. 18:04
1/5 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy a művészetis sulikban pl. Gábor Áron, Avasi Gimiben van lehetőség külön órákat venni. Érdeklődj a sulikban!
Hány éves vagy? Felsőoktatásba való felkészítőről lenne szó?
2/5 anonim válasza:
A Gábor Áronba jártam. Fata György előkészítőjét tudom neked ajánlani. Rajta, és még 2-3 tanáron kívül a többi művészetis tanár munkája sz*rt sem ér.
3/5 anonim válasza:
Én meg azt mondom, hogy bár Fata szakmailag kiváló, csak emberileg...szal nem hallottam jókat róla.
4/5 anonim válasza:
Emberileg kicsit zűrös, úgy értem, sokat kiabál, de az nem azért van, mert veled van baja. Ha veled van baja, azt megmondja, és nem finomkodik olyankor. Sok irigye van, aki szeret róla dolgokat terjeszteni - közöttük néhány volt kolléga is.
5/5 A kérdező kommentje:
én konkrétan külön órákra gondoltam az a bizonyos Fata Gy. tanít így?
2010. aug. 11. 11:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!