Most ezt hogyan is gondolja az oktatás?
Gondoltam, hogy kamu, de ezt ki találta ki és honnan szedte? A heti teljes 2 tornaórából, vagy az migrén okozó fénycsövekből?
Egyébként köszönöm a választ!
Ha négyre érsz haza, akkor van időd megtanulni másnapra. 2 körül vége a 7. órának is.
Ha messze laksz, akkor 1) utazás közben is lehet tanulni 2) nem muszáj a legtávolabbi iskolába menni
Ha 2-kor vége a 7. órának és 4-re érsz haza, akkor legyen 2 óra az utazás, tehát reggel 6-kor kell kelned. Elég 10-kor feküdnöd.
Aha szépen hangzik a 4-re otthon vagy! MErt: akkor ezek szerint ne legyen életed? Ne lógj a haverokkal? stb. De ha eltekintünk ettől, a gimisek 90% jár edzésre ÉS magántanárhoz, avagy zenélni és folytathatnánk a sort!
A nem muszáj messzi suliba menni válaszra: ja majd mentem volna szar suliba genny emberek közé, csakhogy kialudjam magam? Az élet nem így működik...
"A nem muszáj messzi suliba menni válaszra: ja majd mentem volna szar suliba genny emberek közé, csakhogy kialudjam magam? "
Én ilyet nem mondtam egy szóval sem! Viszont ha vállaltad a messze lévő sulit, akkor nem kell nyávogni, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!