Kisképző!! (Budapest) Milyen a koli? Tanárok? Mi a házirend?
A Kisképző koliját bezártak (kidobták a gyerekeket egy hét alatt), most a Táncsics a kolijuk. Ha tudsz jobbat, válassz másikat. Nem Kisképzősöknek való, ez a fajta kötöttség. De ha te ott fogsz szocializálódni, akkor lehet, hogy jobban el fogod viselni.
A suliban a kinézeted miatt senki nem fog megszólni, akár zsákot is húzhatsz magadra.
A felvételi kemény!
szia! ahogy előttem is írták, a kisképzős kolit bezárták és most a Táncsicsba járunk, de ez az oldalon is ki van írva.
ez egy elég szigorú koli, ha elolvasod házirendet, látni fogod. gólyáknak őszi szünetig minden nap kötelező szilencium van, ami du. 4-től negyed nyolcig tart, közben 3 öt perces szünet van csak. minden nap ellenőrzik a szoba tisztaságát, este 10-kor van a takarodó, akkor lekapcsolják a wifit. a lány oldalon a nevelők, hát, olyanok, mint amilyennek egy pesti kolis női nevelőt elképzelnél. hamar felkapják a vizet és szigorúak, néha hisztisek, ritkán szerethtőek. fiú oldalon elvileg lazábbak a dolgok.
a színes haj és köröm egyáltalán nem érdekli őket, én még egyszer sem láttam, hogy rászóltak volna valakire a kinézete miatt, pedig vannak itt elég szokatlan dolgok.
a kolis felvételire gondolsz? az nem olyan nagy kunszt, csak a jegyeidet nézik, meg hogy megvan-e minden papirod, egészséged, hogy honnan jössz, ilyenek. a sulis felvételiről olvass korábbi kérdéseket ezen az oldalon, nekem azok sokat segítettek.
a közelben van a metró és a villamos megálló is. kimenő kell ahhoz, hogy barátokkal menj valahova, vagy bármilyen sulin kívüli tevékenységet folytass, egyébként az általános kimenő (amikor engedély nélkül is elmehetsz bárhova) az du. 4-ig, aztán negyed nyolctól negyed kilencig van.
szóval igen, a Táncsics szívás és enyhén putri, de egyébként tűrhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!