Potfelveteli eseten kaphatok e kollegiumi helyet? (BME) És mennyire szigoruak a kollegiumi szabalyok? (Pl: ki lehet maradni ejjelre? )
Figyelt kérdés
2010. aug. 7. 10:25
1/7 A kérdező kommentje:
(Romaniabol jelentkeztem,magyar nemzetisegu,roman allampolgar vagyok)
2010. aug. 7. 10:28
2/7 anonim válasza:
Hát sztem akkorra már elfogynak a helyek így az lenne a legokosabb, h keresel egy albérletet és év közben hátha megüresedik egy-két hely a koliban akkor talán felvesznek.
Am az egyetemi kollégium nem olyan mint egy középiskolai:). Itt már azt csinálsz amit akarsz akkor amikor neked jó és ki lehet maradni északára :)
3/7 A kérdező kommentje:
azt nem veszik figyelembe , hogy kulfoldi vagyok??
2010. aug. 7. 11:27
4/7 anonim válasza:
pótfelvételin csak költségtérítéses szakra jelentkezhetsz és azok nem kapnak koleszt. se semmilyen támogatást. miért nem felvételiztél rendesen?
5/7 anonim válasza:
SZIE-n a költségtérítésesek is kaphatnak, de az államisok előnyben vannak velük szemben.
Viszont a pótfelvétli eredményei már túl későn derülnek ki ahhoz h.koleszt kapj...
Szóval ha csak csak költségt.-es lennél,esetleg lenne esélyed..De a pótfelvételivel sajna nincs.
6/7 anonim válasza:
Így van, csak várólistára jelentkezhetsz, ami azt jelenti, hogy ha időközben megüresedik 1-1 hely, akkor 1-1 diák bejut a várólistáról. Albérletet kell keresned. Az, hogy külföldi vagy, csak annyiban számít, hogy a távolságra több pontot kapsz.
7/7 A kérdező kommentje:
ez vicces mert amikor eloszor jelentkeztem allamira ,az juliusi jelentkezeskor az h messze lakom nem ert semmit.Sot,sem az engol nyelvvizsgamat nem szamitottak be,amivel bejutottam volna oda ahova szerettem volna.Am ijenkor nonek a ponthatarok?
2010. aug. 7. 16:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!