2021 májusában angolul szeretnék emelt matematika érettségit tenni. Vajon lehetséges ez?
Figyelt kérdés
Két tanítási nyelvű iskolába járok, ahol kötelező lesz az emelt angol érettségi és mellette 2 tárgy angolul (csak az lehet amit tanulunk, tehát kémia, matek vagy célnyelvi civilizáció). Nekem a kiválasztott szakhoz szükségem lesz egy emelt matematika érettségire, de a célnyelvi civilizációhoz hülye vagyok, hogy magyarul tehessem le a matekot.
Járt-e már valaki hasonló cipőben? Aki igen, az tudna segíteni, vagy csak leirni a tapasztalatait.
2020. szept. 16. 11:14
1/2 anonim válasza:
Természetesen lehetséges, de ez már a kérdésedből is kiderül.
2/2 anonim válasza:
Lehetséges, de gondold át hogy biztosan fog-e úgy sikerülni, ahogy te azt akarod.
Nekem hasonló volt: tanultam biológiát, matekot és célnyelvit angolul. Bioszból emeltre mentem és kellett a felvételihez, így azt nem mertem bevállalni angolul. Így tettem érettségit célnyelviből és matekból angolul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!