Mi a neptunban egy tantárgy 2. felvételének és ezzel kapcsolatos díj megfizetésének menete?
Figyelt kérdés
Ugye a tárgyat felvenni nem tudom, mert 1x már felvettem és nem teljesítettem.
Mielőtt újra felvenném fizetnem kell.
Mi ennek a menete?
2020. szept. 11. 09:57
1/10 anonim válasza:
Erre kíváncsi leszek.
Én ilyet még nem láttam.
Nekünk simán csak fel kellett venni, a kredit büntetésen kívűl semmi mást nem kellett fizetni.
2/10 anonim válasza:
Általában ha van ilyen díjszabás, akkor az azután kerül kiírásra, hogy felvetted a tárgyat. Ilyenkor a Neptunban a Pénzügyek > Befizetések menüpontnál kellene befizetni. Melyik egyetem melyik karára jársz?
3/10 A kérdező kommentje:
"akkor az azután kerül kiírásra, hogy felvetted a tárgyat"
Ép ez az hogy nem. fel se engedi venni mert a "tárgyhoz tartozó tétel nem került kiegyenlítésre"
SZIE GTK
2020. szept. 11. 10:08
4/10 anonim válasza:
Egyetemtől vagy azon belül karon belül is változó lehet, de nálunk pl neked kell a pénzügyek részen előbb kiírnod a befizetendő tételt magadnak, aztán azt befizetni, és utána tudsz tárgyat felvenni.
5/10 anonim válasza:
Be kell fizetni. Van egy pénzügyek fül, azon belül tudod intézni, asszem a befizetések alatt látod, hogy milyen függő befizetésed van még. Nálunk most bevezették a bankkártyás teljesítést (ELTE), úgy azonnal átmegy a pénz és nem kell utalgatni meg gyűjtőszámlával szarakodni. Amíg nem lesz az teljesített, addig nem tudod felvenni. A questura honlapján amúgy részletesen le van írva a fizetés menete.
6/10 anonim válasza:
Pénzügyek. Befizetések. Tétel kiírása. Kivalasztod a félévét. Szolgáltatási jogcím - Tantárgy újra felvétel (vagy hasonló) - utána befizeted és feltudod venni.
7/10 anonim válasza:
Az is lehet, hogy nem a másodszori felvétel miatt kell fizetned hanem még az előző félévben keletkezett fizetési kötelezettséged miatt. Például feljelentkeztél vizsgára és nem mentél el (igazolatlan távolmaradás).
8/10 A kérdező kommentje:
"Az is lehet, hogy nem a másodszori felvétel miatt kell fizetned "
ne ragozzuk a semmit. egy órán se voltam innentől fogva aláírást se kaptam innentől fogva vizsgára eleve nem is mehetettem
már megtudtam ahogy írták hogy felvétel ELŐTT kell a díjat kifizetni és ha ez megvan akkor lehet felvenni
2020. szept. 11. 14:28
9/10 anonim válasza:
Figyelj, szerintem itt minden válaszoló segíteni akart neked, de te túl sok hajlandóságot nem mutattál a többek által is leírt: "Pénzügyek. Befizetések. Tétel kiírása. Kivalasztod a félévét. Szolgáltatási jogcím - Tantárgy újra felvétel" menü megnézésére, hogy ott nálatok mizu.
10/10 anonim válasza:
Ja, te nem írtad le pontosan a helyzetet, segíteni akartunk és még neked állj feljebb, nagyon vicces vagy, sok sikert a továbbiakhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!