Hogyan jelentkezzek/jelentkeztél TELC nyelvvizsgára?
Figyelt kérdés
Online, e-mail, vagy postai?igazából csak az online-ról írnak h átutalással kell, a többivel hogyan?2010. aug. 6. 13:33
1/5 A kérdező kommentje:
Magaddal kell hoznod a vizsga befizetését igazoló eredeti bizonylatot, érvényes személyi igazolványt, és egy másik személy azonosságot igazoló okiratot (útlevél, jogosítvány, diákigazolvány).
És aki online jelentkezik az mit visz?Bocsi, nincs bankszámlám meg hasonló, ezért vagyok ennyire tudatlan ezekben:S És am. más igazoló okiratát miért kell vinni?:O
2010. aug. 6. 13:55
2/5 anonim válasza:
én személyesen bementem a katedrába, kitölötttem a jelentkezési lapot, kifizettem, megkaptam a számlát...aztán kész
3/5 A kérdező kommentje:
Ok, köszi h írtál :) de mondjk én biztos nem személyesen fogom, online vagy e-mailen, v. postán..kitöltök egy csekket és azt kell vinnem v mi?
2010. aug. 6. 15:36
4/5 anonim válasza:
Én is neten jelentkezem majd, nekem azt mondták, hogy meg kell várni, amíg a kitöltött online jelentkezési lapodat, ill. a jelentkezésedet visszaigazolják e-mailben, a vizsgára meg el kell vinni a banki bizonylatot meg vmi igazolványt.
5/5 A kérdező kommentje:
köszi:) igen, azt kell vinni, vmilyen igazolványt, meg még vkinek az igazolványát, bár azt nem tudom h miért
2010. aug. 7. 11:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!