El lehet végezni az egyetemi képzést titokban?
Marmint úgy, hogy nem veszik eszre a szeretteid stb.
Vagy egy másik képzés ahelyett, amiről tudnak, hogy elkezdi az ember.
Nem szarják le, bántanának és megaláznának miatta.
Így is mindig minden döntésemet kritizálták/kritizálják.
Kell lennie egy olyan címednek, ahova a másik egyetemtől kapott hivatalos levelek jönnek ! Bank számlaszámod gondolom van.
Aztán ki kell találnod, hogyan készülsz fel zh-ra, vizsgára és hogyan mész el ? Mert ha nem tudnak róla, akkor előző napra, aznap reggelre találhatnak neked valami halaszthatatlan programot.
Szóval szerintem meg lehet oldani, de nagyon nehéz lesz.
Haszontalan program akkor is van, ha tudnak róla, hogy van programom. Nyelvvizsga előtti nap is glettelnem kellett... Igazából nyilván egy délután/este nem lehet megváltani a világot, de jól esett volna kipihenten menni stb.
Nem sok értelme van kiállni magamért otthon. Maximum bűntetést kapok vagy egy pofont, hogy miért szájaltam. Akkor is, ha normálisan mondom, azért mert nem értek egyet velük. Kinéztem egy sulit és koliba mennék oda. Így messze lennék, azt tanulnám, amit szeretnék, csak nem szeretném, ha tudnák, hogy mi is ez.
Miért nem költözöl akkor külön?
HA másokkal közösen kivesztek egy lakást, az nem kerül sokba és senki nem szól bele, mit csinálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!