Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Az egyetemi kollégiumok...

Az egyetemi kollégiumok szerintetek be fognak zárni a félév során?

Figyelt kérdés
Ugyanúgy megy a piálás, meg a bulizás, mint egyébként. :/

2020. szept. 9. 16:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Az alapján, hogy az azonosított esetek alapján 3,2% a halálozási rátája. Ebben nincsenek benne az azonosítatlan fertőzöttek, akik egyes becslések szerint akár kétszer annyian is lehetnek, mint az azonosítottak. Ők ezt a számot még lejjebb vinnék. Nyilván idősebbeknél súlyosabb lehet a lefolyás, de náluk sem kiemelkedően magas a halálozási ráta más fertőzésekhez képest. Az én nagymamám pl. 74 évesen tünetmentesen esett át az egészen, utólag derült ki teljesen véletlenül, hogy már átesett a víruson, pedig egészségileg eléggé rottyon van.

Az az orosz vakcina pedig kb. az orosz rulettel egyenlő. Mivel nem tesztelték tömegeken, ismeretlenek a mellékhatásai.

2020. szept. 14. 01:43
 12/14 anonim ***** válasza:

3,2 %????

Nem inkább 0,32%?

2020. szept. 14. 07:28
 13/14 anonim ***** válasza:
3,2%. Tegnap néztem meg a John Hopkins adatbázisában, hiteles forrás.
2020. szept. 14. 13:05
 14/14 anonim válasza:
Szia! Nálunk is mennek az iszogatások, de miután bezárták az egyik kart meg online megy kb mindenhol az oktatás így szépen fogyatkoznak az emberek de úgy durván. Kb este kinézek alig látok villanyt a szobákban. Nálunk egyébként mivel szobába van vizesblokk, rezsó meg hűtő így helyi karantén van (pl szobatársammal mi is karanténban vagyunk). Még pár szoba van így. De bezárás szerintem nem lesz. Egyébként nálunk szigorúan kell mindenhol maszkot viselni (szoba, udvar kivételével)
2020. szept. 27. 19:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!