Egy 33 éves férfi tanár ölelgetheti kérdéd nélkül a 13 éves lány tanítványát?
Nálunk is ilyen volt ez a tanár. Úgy viselkedett 60+-os férfiként, mintha tizenéves lenne. Általában az ölelés volt a legfeltünőbb, de sokszor kétértelmű megjegyzések tett, szerelmi életről kérdezte az összes lányt, bókolt stb.. Hála Istennek, hogy technikusi éven már nincs tesi.
Ezt egyedül a szülők és az igazgató bevonásával lehet megoldani. Én 2 évig szenvedtem miatta, mert nem segítettek megoldani a helyzetet. Nem lenne jó hagyni, hogy évekig ez menjen.
Ahogy fentebb írtam szerintem nálunk egyedül a volt osztályfönöknő tudta helyesen kezelni a helyzetet. Míg a többi tanár vagy rideg volt vagy túl közvetlen. Egyikük se találta meg a tökéletes megoldást.
Mi köze a földműveseknek (parasztoknak) ahhoz ha valaki, főleg egy tanár , nem megfelelően viselkedik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!