Mi a különbség a szeptemberben és februárban iduló főiskolai képzések között?
Figyelt kérdés
Hogyan kell jelentkezni egy februárban induló képzésre? Aki tudja segítsen.2010. aug. 6. 11:50
1/3 anonim válasza:
Lényegében ugyanúgy, ahogy a szeptemberire! :) A jelentkezési határidőkkel viszont nem vagyok tisztában, nem kellett még leadni őket? A különbség szerintem csupán csak abban mutatkozik meg, hogy alapképzés csak alig indul, ha indul, azok zöme is költségtérítéses!
2/3 A kérdező kommentje:
Aham, azért figyelem a felvit, és megnézem. Hátha a sulim indít képzést államin:D
Bár nem tudom megéri e. Még matekozunk rajta egy sort, köszi a segítséget.
2010. aug. 6. 11:54
3/3 anonim válasza:
februárban főleg mesterképzés indul , meg pár felsőfokú képzés, az alapképzés meg mindig szeptemberben szokott indulni, ha februárira szeretnél jelentkezni azt dec15ig lehet(tavaly igy volt) és majd olyan ősztől lehet látni, hogy melyik suli milyen szakot indít a felvin lesz fent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!