Narcissy kérdése:
A Diagnosztikai technológus (- Képi diagnosztikai és intervenciós asszisztens) FN és az Orvosi laboratóriumi és képalkotó diagnosztikai analitikus (- képalkotó diagnosztika) AN képzés között pontosan mi a különbség?
Figyelt kérdés
Külön külön már volt kérdés, tudom. (A kettő közti különbség érdekel.) Arra lennék kíváncsi hogy melyikkel hol lehet elhelyezkedni. Én most a felsőfokú szakképzésen (SZTE-ETSZK) vagyok (a másik pedig alapképzés) és azért tettem fel ezt a kérdést, hogy el tudjam dönteni érdemes-e újra felvételiznem az alapképzésre. Több fórumon is olvastam, hogy nem dolgozik mást illetve nem kap több fizetést az aki az alapképzéssel helyezkedik el (3 éves) mint az aki az fsz képzés után helyezkedik el (2,5 éves).
Mivel tényleg ezen a szakon tanulok, ilyen e-pályás szakleírás bemásolásoktól és a nem ide tartozó "miért kérdezel ilyet" hozzászólásoktól kíméljetek :D
2011. nov. 15. 16:17
1/2 anonim válasza:
Az alapképzés elvégzése után diplomát kap az, aki elvégezte
(fsz képzés után meg nem jár diploma)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!