Egyetemeken miért kell erőltetni a jelenléti, hagyományos oktatást?
Nem igazán értem ezt, vannak 100+ fős előadások és meg lesz tartva minden ahogy eddig.
Megértem hogy van olyan szak ahol nagyon fontos a gyakorlati oktatás. De sok egyetemnél se a gyakorlat se az előadás nem online lesz.
Kérdem, miért? Miért jobb előadásokon ülni egész nap maszkban?
Meddig fog ez tartani?
"Ha nektek ennyire megerőltető órára járni, minek vagytok egyetemen amúgy? " Mert b..szalak szájba, hogy normális jövőt tudjak magamnak biztosítani szakadjál ketté :D Hogy ne egy szájbakúrt gyárban kelljen 12 óráznom 150 nettóért, azért :D Ja, mert ha nekem napi (oda+vissza) 8 órát kéne utaznom, mert egy gcis istenháta mögötti szar helyen lakunk, de pénz incs arra hogy költözzek, kollégiumba meg csak várólistára tudtak felvenni :D Bocs már bdmeg, nem tudtam, hogy csak a milliókat kereső családok gyerekei mehetnek egyetemre, hogy ne így kelljen szívniuk :D De akkor áruld el nekem, hogy hoyg kéne bejutnom az egyetemi GYAKORLATI órára, ami reggel 8kor kezdődik, más időpontban nem lehet felvenni, kötelező, és ha 4:15-ös vonat/busz kombóval megyek, 2 átszállással, akkor is csak 8:25re érek oda :D Írjál nyugodtan, figyelem a kérdést, várom a válaszod te nagyon okos :D
"Ja, hogy így megvan az instant aláírás, meg könnyebb összecsalni a vizsgákat"
Nem mindenki olyan kihagyni/csalni akaró paraszt mint te :D Persze, ha anyuci apuci alád rakja a jogsi árát, a kocsi árát/kocsit, és laksz 20 km-re az egyetemtől akkor könnyű így pofázni te vadbarom :D
Első nap: egyetlen gyakorlati óra. Másnap reggel 8-kor üzenet: innentől online.
OE
11-es... Nyilván nem azokról beszélek, akiknek órákat kéne utazniuk + gürizniük 12-ket a megélhetésért úgy, hogy mellette TANULNI AKARNAK. Te nyugodtan hagyjad figyelmen kívül a hozzászólásomat (Még azt az általad kiragadott egy mondatot is).
Én - ahogy te is fogalmaztad - a kihagyni/csalni akaró parasztokról beszélek. Volt belőlük egy pár, hidd el. Apropó, te amúgy honnan is következtetsz a mondatomból arra, hogy én az lennék? Ha azt hiszed, nekem olyan elképesztően jó dolgom van, csak mert - néhány kivételtől eltekintve - ez a véleményem az online "oktatásról", hát akkor nagyon súlyos tévedésben vagy.
Sajnálom, ha titeket belekényszerítenek a katalógusba, ahogy azt is, hogy nem jött át a mondandóm, de ezzel én már nagyon nem tudok mit csinálni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!