Egyetemeken miért kell erőltetni a jelenléti, hagyományos oktatást?
Nem igazán értem ezt, vannak 100+ fős előadások és meg lesz tartva minden ahogy eddig.
Megértem hogy van olyan szak ahol nagyon fontos a gyakorlati oktatás. De sok egyetemnél se a gyakorlat se az előadás nem online lesz.
Kérdem, miért? Miért jobb előadásokon ülni egész nap maszkban?
Meddig fog ez tartani?
Egy két hétig maximum, szerintem.
Nálunk alapból az összes előadás online, gyakorlatokon is az oktatók fele beharangozta hogy "megbeszéljük hogy legyen innentől" meg eltekint a jelenléttől ha beadjuk az anyagot előre stb stb.
OE
1. voltam
Melyik egyetemen van ez?
Gyerekek... Nem akarok kukacoskodni, de amúgy ki kényszerít titeket, hogy bejárjatok előadásra? Meg ne próbáljátok beadni, hogy itt van az a néhány kivételes úriember, aki becsülettel nézegetné az online előadásokat (amik sokszor nem is léteznek :D)! Ha mégis, akkor elnézést kérek, de ahogy én tapasztalom, inkább a lustaság beszél a legtöbbekből.
Ha nektek ennyire megerőltető órára járni, minek vagytok egyetemen amúgy? Ja, hogy így megvan az instant aláírás, meg könnyebb összecsalni a vizsgákat... Továbbra is mondom, akinek nem inge, nem veszi magára, de ez a helyzet már kezd übergázba átmenni...
#9 szerinted megtehetem azt hogy nem járok be előadásra?
Tudod sokan dolgoznak is egyetem mellett, fenn kell tartani magamat. Örülök ha van időm ezekre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!