Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A koliban tiltva van a torrent...

A koliban tiltva van a torrent, de muszáj lenne letöltenem pár programot. Hogyan oldhatnám ezt meg?

Figyelt kérdés
2020. szept. 6. 01:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
42%
Hetvegen hazamesz, letoltesz, hetfon visszamesz a koliba, tadammmmmmmmm...
2020. szept. 6. 01:49
 2/14 A kérdező kommentje:
Hát en most innen kb másfél hónapig nem megyek haza. Nem vicc, kb ilyen idokozonkent tudok hazajárni.
2020. szept. 6. 01:55
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát, én pl. elmennék egy plázába, ahol van ingyenes Wi-Fi, hátha ott megy. Ha Budapesten vagy, akkor sok lehetőséget lehet találni. Az egyetemet nem mondom, az ugyanazt a hálózatot szokta használni. Ha semmi más nincs, akkor mobilnet, ha tudsz annyit venni.

Ami a hazamenetelt illeti, azt megértem. Én a 220 km-t nem tudom 6 óra utazás, 3 átszállás nélkül megoldani, plusz a várakozás. Eddig 2,5 óra volt az út, 2 óránként ment a busz és a vonat is, de köszi kedves ITM, hogy minden tömegközlekedést meg kellett szüntetni, és egy se maradt meg a vonalon. Így legalább senkinek sincs se kedve, se ereje utazgatni.

2020. szept. 6. 02:17
 4/14 anonim ***** válasza:
63%
Muszáj vagy, de jó lenne, azért nem mindegy. Nehezen tudom elképzelni, hogy muszáj torrentezni 😃
2020. szept. 6. 02:53
 5/14 anonim ***** válasza:
89%
Máshonan nem jó csak a torrentről?
2020. szept. 6. 02:56
 6/14 anonim ***** válasza:
83%

Le vannak tiltva a torrentek? Jesszus. 😂 Alsótokba nem néznek be ellenőrizni? Felnőtt embereket korlátoznak, te jó Isten.

Egyébként, elmész a Mekibe, vagy egy kávézóba, kirakod a laptopot, és torrentezel.

2020. szept. 6. 03:05
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Bármely pláza - én anno a Westendbe jártam netezni, mert az albimban nem volt -, gyorsétterem, kávézó ajánlott. Budapesten millió és egy hely van, ahol ingyen netezhetsz, vagy fizetsz pár száz forintot/óra. Nem megoldhatatlan. Mikor én laktam Budapesten, az ilyen még ritkaságszámba ment, jó ha pár helyen tudtál fizetősen netezni, pl. egy-két plázában, vagy netkávézóban.
2020. szept. 6. 07:24
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Nézd meg hogy engedélyezve van-e a torrent kliens beállításaiban a titkosítás. Ha engedélyezve se jó, akkor keress valami VPN-t vagy proxyt. Én pl. egyszer egy szerveremre (VPS) ssh tunnelezve töltöttem le dolgokat. Ha otthon gyors a net (feltöltés is!) és van ott valaki aki ért a gépekhez, akár ott is be lehet állítani egy VPN szervert. Vagy vannak seed szerverek is, ahol a seedszerver torrentezik helyetted, te már csak simán letöltöd onnan.

Persze azért legyél annyira rendes, hogy majd lekorlátozod a sebességet az elérhető sebesség törtrészére, hogy másnak is jusson net :P

2020. szept. 6. 07:35
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Kérj meg valakit, hogy töltse le neked!
2020. szept. 6. 08:34
 10/14 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy írtatok! :)

Igen, nekem is rengeteg idő lenne a hazajutás. Kis túlzással indulhatnék is vissza mire hazaértem :S

A pláza-kávézó jó ötlet, köszi.

Illetve a technikai tanácsokat is köszönöm. A titkosítást megnézem, a többi viszont nekem sajna elég kínai, így abba már nem biztos, hogy bele merek fogni :D

Ritkán torrentezek egyébként, mármint pl nem szoktam sorozatokat nézni meg ilyesmi, néha programokat ill könyveket szedek le max., szóval azert másnak is biztos hagyok netet :D

2020. szept. 6. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!