A koliban tiltva van a torrent, de muszáj lenne letöltenem pár programot. Hogyan oldhatnám ezt meg?
Hát, én pl. elmennék egy plázába, ahol van ingyenes Wi-Fi, hátha ott megy. Ha Budapesten vagy, akkor sok lehetőséget lehet találni. Az egyetemet nem mondom, az ugyanazt a hálózatot szokta használni. Ha semmi más nincs, akkor mobilnet, ha tudsz annyit venni.
Ami a hazamenetelt illeti, azt megértem. Én a 220 km-t nem tudom 6 óra utazás, 3 átszállás nélkül megoldani, plusz a várakozás. Eddig 2,5 óra volt az út, 2 óránként ment a busz és a vonat is, de köszi kedves ITM, hogy minden tömegközlekedést meg kellett szüntetni, és egy se maradt meg a vonalon. Így legalább senkinek sincs se kedve, se ereje utazgatni.
Le vannak tiltva a torrentek? Jesszus. 😂 Alsótokba nem néznek be ellenőrizni? Felnőtt embereket korlátoznak, te jó Isten.
Egyébként, elmész a Mekibe, vagy egy kávézóba, kirakod a laptopot, és torrentezel.
Nézd meg hogy engedélyezve van-e a torrent kliens beállításaiban a titkosítás. Ha engedélyezve se jó, akkor keress valami VPN-t vagy proxyt. Én pl. egyszer egy szerveremre (VPS) ssh tunnelezve töltöttem le dolgokat. Ha otthon gyors a net (feltöltés is!) és van ott valaki aki ért a gépekhez, akár ott is be lehet állítani egy VPN szervert. Vagy vannak seed szerverek is, ahol a seedszerver torrentezik helyetted, te már csak simán letöltöd onnan.
Persze azért legyél annyira rendes, hogy majd lekorlátozod a sebességet az elérhető sebesség törtrészére, hogy másnak is jusson net :P
Köszi, hogy írtatok! :)
Igen, nekem is rengeteg idő lenne a hazajutás. Kis túlzással indulhatnék is vissza mire hazaértem :S
A pláza-kávézó jó ötlet, köszi.
Illetve a technikai tanácsokat is köszönöm. A titkosítást megnézem, a többi viszont nekem sajna elég kínai, így abba már nem biztos, hogy bele merek fogni :D
Ritkán torrentezek egyébként, mármint pl nem szoktam sorozatokat nézni meg ilyesmi, néha programokat ill könyveket szedek le max., szóval azert másnak is biztos hagyok netet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!