Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Furcsa vonzalmat érzek a...

Furcsa vonzalmat érzek a tanárom iránt?

Figyelt kérdés
Előre leszögezném hogy nem szerelmet, főleg hogy nő, és vannak gyerekei. De sokat beszélgettünk már, egy ideig együtt megyünk a tömegközlekedésen és a tantárgyában is kiváló vagyok, engem visz versenyekre mindig. Az a furcsa, hogy néha csak úgy megölelném, vagy ilyesmi. Meg amikor tudom hogy vele megyek, találkozok, bizsereg a gyomrom, jobban érdekel hogy hogyan nézek ki és jól esik amikor beszélgetünk órán kívül. Mi lehet ez? Nem vagyok leszbikus, és ilyesmik. Van erre magyarázat?

2020. szept. 3. 19:14
 1/9 anonim ***** válasza:
73%
Érzelemátvitel. Anyukáddal milyen a kapcsolatod?
2020. szept. 3. 19:19
 2/9 A kérdező kommentje:
Nagyon jó , mindent megbeszélünk de ha erre akarsz kilyukadni, nem vagyok szeretethiányos.
2020. szept. 3. 19:46
 3/9 anonim válasza:
93%
Pontosan ugyanez van nálam is. Ő is nő és vanmak gyerekei. Én sem érzek szerelmet nála😅
2020. szept. 3. 19:56
 4/9 anonim ***** válasza:
83%
Ugyanez volt velem is,sírtam is,mondjuk nem előtte a búcsúnál,ott csak majdnem,de az előtte lévő tanárnőmnél viszont elsírtam magam😂 Szintén lány,szintén nem leszbikus,szintén mindkettőnek vannak gyerekei.Én nem is szerelmet éreztem vagy ilyesmi,hanem annyira kötődtem,még most is néha eszembe jut,hogy annyira még emberhez nem,mert valakinek önmagam adtam végre,meg elmondhattam mindent,sokat beszélgettünk felkészítőn. Én mondjuk anyának nem is mondom el a problémáim,úgy hogy nekem mindkettő pótanyának számított😅
2020. szept. 5. 20:06
 5/9 anonim ***** válasza:
17%
Szerelmes vagy. Nem szégyen.
2020. szept. 6. 08:50
 6/9 A kérdező kommentje:

#4 🥺🥺 kb ugyanez, én is nagyon kötődöm hozzá, de nem mindig viszonozza :(

#5 koszi a válaszod, de világosan leírtam hogy semmiképp sem szerelem

2020. szept. 6. 09:51
 7/9 anonim ***** válasza:
40%
Nem olyan könnyű elsőre elfogadni, Kérdező, de nincs ebben semmi. 👩‍❤️‍👩
2020. szept. 6. 09:53
 8/9 A kérdező kommentje:
Én kedvesen írtam először, de mit nem értesz azon hogy nem vagyok leszbikus, és főleg nem érzek szerelmet egy kétgyerekes,férjnél lévő tanárom iránt?! Mint írtam, szimplán kötődöm hozzá, fontos valamiért nekem.
2020. szept. 6. 09:56
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

#4es vagyok

(Aki nem volt még ilyenben,az ugy sem fogja érteni mi ez)🤦‍♀️ Egyébként én pl meg is mondtam így évvégén a tanáromnak,hogy nem akarom,hogy többet ne beszéljünk,ő is így gondolta,de azota sem beszéltünk írásban. De ahogy utána olvastam,ez valószínű részünkről ,,több",a tanár részéről meg annyira semmi:/ De nálam is volt ilyen amúgy,hogy úgy éreztem ő nem,volt hogy ok nélkül nem beszéltünk egymással.

2020. szept. 6. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!