Ilyen módon kijátszható a tárgyfelvétel vagy nem éri meg?
Egy gyakorlati tárgyat iszonyat orrsz tanárhoz tudtam csk felvenni, minden normális hely betelt.
Van egy olyan kérelem, ami még nem érvényes, mert zajlik a tárgyfelvétel, de az a neve, hogy utólagos T,felv. 3500 ft.
Ha kijelölöm, hogy még se legyen felvéve a tantárgy és tárgyfelvétel végeztével ezt megírom, befizetem és azt a kódú tárgyat jelölöm, ahol a jó tanár van, elfogadják? Vagy csak akkor, ha tényleg minden hely betelt? Vagy ez hogy működik?
Ha működik megéri érte fizetni? Vagy egyáltalán nem játszható ki?
Akkor is csak olyan gyakorlatra kerülhetsz be, ahol még van hely.
Ha ennél a jó tanárnál marad még hely, akkor igen, minden további nélkül kérvényezheted plusz pénzért, hogy berakjanak oda. Ha viszont csak a rossz tanárnál marad hely, akkor nem elég, hogy hozzá kerültél volna eredetileg is, még fizetsz is érte.
Rizikós vállalkozás, de ha neked nem nagy veszteség az a 3500 forint, és tényleg annyira jó/rossz a tanár, akkor megéri kockáztatni.
Ha mindenképp a rossz tanárhoz kerülsz, akkor el lehet azt játszani, hogy sírsz egy kicsit (szemályesen) mindkét tanárnak, hogy nagyon nem jó időben van az a gyakorlat, és engedje meg, hogy a másikhoz járhass. Általában rugalmasak szoktak lenni ilyen tekintetben a tanárok is.
Hát nem tudom, átgondolom, lehet egy próbát megér.
Csak amiatt dühít a dolog, hogy írtam kurzusbővítési kérelmet, elfogadták (!) és természetesen ismét nincsen hely már, mert újra betelt. Nem értem, hogy ha elfogadják, miért nekünk kell így is küzdeni a helyért? Hiszen azért írtam, mert nekem kell, és így persze, hogy megint más járt jól, mert másé lett a hely, amiért én adtam be kérelmet....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!