Akinek már volt évnyitó vagy valami mondtak már valami infót arról hogy előbb utóbb távoktatás lesz?
Nem mondtak róla semmit. Csak a szabályokat mondták el amiket az épületen belül be kell tartani, hogyan fog zajlani a tanév és mennyi óránk lesz melyik tanárokkal.
(13.-os vagyok)
Nálunk nem volt évnyitó. (Gimnázium.) Kedden reggel rádióban beszél az igazgató. Emailben tájékoztattak a tudnivalókról, pl.maszkot csak az osztályteremben lehet levenni. De semmi konkrétat nem tudnak, hogy várható-e a távoktatás. Még a pár nap múlva esedékes többnapos kirándulás is napirenden van, nincs lemondva.
Ami kérdéses: csak teljesen egészségesen lehet suliba menni. Hogy ennek mi a pontos jelentése, az mindenkinél más. Van aki lazán elvan, kutya baja, de hetekig köhécsel, mert kicsit kapar a torka. Akkor az hetekig hiányozzon? Szerintem a tanárok sem tudnak semmi biztosat, csak ami a közlönyben, kormányinfón megjelenik. Persze mindenkinek van véleménye, sejtése, "megérzése". Szerintem esélyes hamarosan egy országos sulibezárás, bár egyelőre mást mondanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!