Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Komolyan azt hiszitek hogy...

Komolyan azt hiszitek hogy nem lesz távoktatás?

Figyelt kérdés

Csak nézzétek meg a statisztikákat, napi 150+ új fertőzött. Írják hogy ne vigyük tünetesen, betegen a gyereket iskolába, azt elfelejtették hogy napokig tünetmentes a vírus és ugyanúgy fertőz?

Hogy tervezik az 1,5 méter távolságot illetve a vírusmentességet középiskolákban?

Megértem hogy általános iskolában muszáj lenne a személyes, hagyományos oktatás, de egyetemeken miért kell erőltetni?

100-150 ember egy teremben, maszkban, komolyan erre van szükség?

Ne legyünk naivak, pár hét szerintem és távoktatás lesz.

2020. aug. 31. 10:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
60%
Már pedig meg lett mondva, hogy csak ott lesz távoktatás, ahol fertőzötteket találnak. Ott minek zárnának be megint, ahol nincs egy fertőzött sem.
2020. aug. 31. 10:55
 2/12 A kérdező kommentje:
Mert szerinted ha megindul több tízezer diák, buszokon, sulikban, sulin kívül, nem lesznek fertőzöttek? Komolyan ezt elhiszed? :D
2020. aug. 31. 10:57
 3/12 anonim ***** válasza:
30%

És most, hogy ilyen okosan előre látod a jövőt, milyen érzés? :DDDD

Király vagy! Anonim for President!

2020. aug. 31. 11:03
 4/12 anonim ***** válasza:
73%

Akkor egy elsőst hogy tanítasz meg írni, olvasni gép előtt? Vagy egy szakmás hogy fog gyakorlatra járni? :D

Mert hogy az online oktatás sz@rt sem ér az is biztos :D

2020. aug. 31. 11:03
 5/12 anonim ***** válasza:
30%
Komolyan azt hiszed, hogy ez a vírus olyan veszélyes mint amilyennek beállítják és szükség van teljes karanténra?
2020. aug. 31. 11:04
 6/12 anonim ***** válasza:
33%
Lennie kellene. De most az a politika, hogy nem lesz. Szerintem max. 4-6 hét múlva kénytelenek lesznek leállítani. A szülők nagy része frészt kap a gondolattól, hogy nem dobhatják be a gyerekeiket reggelente a "közösbe". Persze, sok szülő nem tudja megoldani a felügyeletet, de azok "sírnak" a leghangosabban, akik meg tudnák oldani:S (legalábbis az én környezetemben)
2020. aug. 31. 11:04
 7/12 anonim ***** válasza:
37%
:DD Persze, hogy azt hiszi. Hát ezt tolják mindenhol. Jobb a marketingje mint a világmárkáknak. Ez a járvány egy dologra jó, kifogásnak mindenre. Semmi másra.
2020. aug. 31. 11:05
 8/12 A kérdező kommentje:
Én csak az egyetemi távoktatást javasolnám.
2020. aug. 31. 11:09
 9/12 anonim ***** válasza:
70%

Igen, elhiszem általános és középiskolákban, egyetemekről most nem beszélek. Tegnap reggel Kásler azt mondta a Vasárnapi újság rádióműsorban, hogy ,,csak azok az osztályok, esetleg iskolák állnak át majd digitális platformra, ahol megjelenik a vírus"

Így teljesen változó, hogy hol mikor lesz digitális oktatás vagy hol nem lesz, elvégre nem mindenhol jelent meg a vírus bizonyítottan. Ott felesleges lenne bezárni az intézményeket, ahol nincs fertőzött.

Amúgy azért van 150+ fertőzött, mert a sok nem annyira okos ember elment külföldre nyaralgatni. Többször is jelezték, hogy nem ajánlatos. Ezek az ember nem tudták idén beáldozni a nyaralás, mert enélkül nem lehet élni, ha nem megy el az ember minden évben pl Horvátországba és nen posztolja ki a közösségi oldalakra. Összedől a világ, de utána meg sírnak, hogy fertőzött lesz valamelyik családtagjuk vagy ők maguk.

Tudom ajánlani a gyermeknevelés kategória iskola nevezetű alkategóriáját. Ott van jó pár ember aki elment külföldre nyaralgatni, de az egyik gyerek beteg lett ÉS ezek az emberek olyant kérdeznek, hogy a másik gyerek mehet-e iskolába. (Természetesen nem)

Ilyen felelőtlen szülők vannak, de a gyerekeik is ezt a példát követik. Amúgy milyen fura ahol teljesen normálisan állnak a szülők ahhoz, hogy maszkot kell viselni boltokban/patikában stb helyen és távolságot kell tartani, ott a gyerek(ek) is megértik és betartják.

Nálunk a középiskolában teljesen komolyan veszik a 1.5 m távolságot, már jó pár szabályt bevezettek és elmondták, hogyan kell bemenni az épületbe holnalp. A maradék szabályokat pedig holnap elmondják a termekben, ahová 1.5 m távolságot tartva kell felmenni és leülni. Be lehet tartani, ha a diákok nem trehányak.

2020. aug. 31. 11:44
 10/12 anonim ***** válasza:
91%
Én azt javasolnám hogy 4. osztályig járjanak iskolába. A felsősök már alkalmasabbak a digitális rendszerben valo tanulásra. Akar skype akar más felületen.
2020. aug. 31. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!