Más is hallott arról hogy szeptember 15-től ismét online oktatás lesz?
Van esetleg valami online cikk is erről bővebben, ami "hitelesebb" mint az "innen onnan hallottam"?
A mi tanárunk is említette, hogy "Kollégiumba nagyon ne készüljetek télikabáttal, és ezt mindenki úgy fogja fel magának ahogy a legjobbnak véli", de ezt kicsit kevésnek érzem. Kiindulva abból, hogy országosan (rengeteg kérdés terjeng a neten ezekkel a suttogásokkal kapcsolatban) is felmerül ez a dolog, már én is kezdem elhinni, hogy valóban úgy lesz. Csak ez egy kisebb kib_szás, mert nekem és haveromnak költöznünk kéne 160 km-rel arrébb ,hogy az egyetembe be tudjunk járni (kollégium esélytelen), és azért az albérlet sem egy olcsó mulattság főleg egyelőre munkahely nélkül.
Szóval mi személy szerint piszkosul örülnénk, ha mihamarabb jeleznének, mondjuk mielőtt egy 1 éves szerződést aláírnánk, meg felvennénk diákhitelt, stb stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!