Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Más is hallott arról hogy...

Más is hallott arról hogy szeptember 15-től ismét online oktatás lesz?

Figyelt kérdés
Ismerőstől is hallottam, meg már cikkek alatt kommentekbe, hogy hallották hogy szeptember 15től online oktatás lesz megint. Nem hinnék ennek, de igy hogy már többen is hallották elgondolkodtam, hogy tényleg igaz.

2020. aug. 27. 15:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
81%
Nem tudom a 15től de voltam pótvizsgázni és a tanáraim mind mondták hogy tanévnyitón kívül valszeg nem lesz sok minden a suliban
2020. aug. 29. 03:30
 12/14 anonim ***** válasza:
82%
Nekünk azt mondta az offő, hogy túl sok mindenre ne készüljünk, nem mondhatja nyíltan, de hamar bezárhatják a giminket és online oktatás lesz.
2020. aug. 29. 06:41
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Van esetleg valami online cikk is erről bővebben, ami "hitelesebb" mint az "innen onnan hallottam"?

A mi tanárunk is említette, hogy "Kollégiumba nagyon ne készüljetek télikabáttal, és ezt mindenki úgy fogja fel magának ahogy a legjobbnak véli", de ezt kicsit kevésnek érzem. Kiindulva abból, hogy országosan (rengeteg kérdés terjeng a neten ezekkel a suttogásokkal kapcsolatban) is felmerül ez a dolog, már én is kezdem elhinni, hogy valóban úgy lesz. Csak ez egy kisebb kib_szás, mert nekem és haveromnak költöznünk kéne 160 km-rel arrébb ,hogy az egyetembe be tudjunk járni (kollégium esélytelen), és azért az albérlet sem egy olcsó mulattság főleg egyelőre munkahely nélkül.

Szóval mi személy szerint piszkosul örülnénk, ha mihamarabb jeleznének, mondjuk mielőtt egy 1 éves szerződést aláírnánk, meg felvennénk diákhitelt, stb stb

2020. aug. 29. 20:35
 14/14 anonim ***** válasza:
82%
Ma 290 fertőzött... Ennyi volt! Tavasszal ennek az ötödénél teljes lezárás! Szinte kizárt, hogy nyitva maradjanak az iskolák a számok függvényében. Ilyen emelkedés mellett (95-132-156-290) egy hét alatt ezres számokról beszélhetünk, életveszélyes lesz vonaton-buszon utazni a tömegben, mivel sokan nem vesznek maszkot, vagy orr alatt hordják. Nagyon sok szülő már most azt tervezi, hogy kollektíven nem engedik az iskolába a gyerekeiket elsején.
2020. aug. 30. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!