Hogy érné meg jobban? Hogy kerülnék be biztosan pszichológia szakra?
Biosz emeltet fogok rakni, (4,6 volt a 11.évvégi átlagom) lesz B2 angol nyelvvizsgám (már csak a szóbeli van hátra szeptemberben) és az a kérdésem, hogy Pedagógiai ismeretekből emeltezzek (a biosz mellett) vagy angolból?
Hogy érné meg jobban?
És ha a pedagógiai ismeretekből emelteznék, akkor honnan tudnám megszerezni a tételeket?
A válaszokat előre is köszönöm!
Szia!
Én biosz+ Angol emelttel kerültem be (volt még egy felsőfokú Angol nyelvvizsgám,de az ugye már nem számított)... szerintem érdemesebb lenne azt választanod a pedagógia helyett, az emelt szint kb. egy középfokú nyelvvizsgával megegyező, arra már nem kellene olyan sokat tanulnod,csak a feladattípusokat gyakorolnod.
Köszönöm utolsó, így belegondolva lehet könnyebb lenne, csak félek, hogy akkor nem lenne elég pontom. Bár ha jobban belegondolok ugyanott vagyok vele, mert 2 emelt érettségi mellett, ha meg van a +50 pont (mindkettőnél) akkor már nem számít a nyelvvizsga, akkor meg már "könnyebb" lenne angolból emelteznem, főleg ha meglesz a B2 nyelvvizsgám :D
Köszönöm mindenkinek a válaszát ☺️❤️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!