Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha regisztráltam a Neptunba,...

Ha regisztráltam a Neptunba, akkor az eduID-el már nincs teendőm igaz?

Figyelt kérdés
Ugye küldtek egy emailt a neptun kódommal, ezzel és a születési dátumommal eduId-re fel kellett mennem, ott ugye megadtam magamnak a felhasználónevem és egy jelszót. Innentől kezdve sikeres regisztráció, majd ezekkel a megadott adatokkal már a Neptunba is be tudtam lépni. Minden zsír. Viszont Edu-id-re már nem tudok bejelentkezni, mert azt írja bejelentkezés után, hogy hozzáférés megtagadva. Ez azért van, mert innentől, hogy regisztráltam magam, már nincs is szükség erre az oldalra, nincs vele további teendőm?

2020. aug. 20. 10:23
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A megváltoztatott felhasználónévvel és jelszóval próbálkoztál?

Egyébként innentől kezdve arra nincs szükséged, az eduID-n megadott adatokkal adtad meg a Neptun adatokat, ahogy írtad.

2020. aug. 20. 12:09
 2/2 A kérdező kommentje:
Azzal a névvel és jelszóval próbálkoztam. Utána nagynehezen egyszer beengedett, meg kiadott egy Office 365 lehetőséget, elvileg azt igényelhetem hallgatóként. Más opció ott már nem nagyon volt. Viszont ha Neptunba azóta is be tudok lépni, meg mindenütt máshol is elfogadja a megadott adataimat, akkor gondolom további teendőm már valóban nincs.
2020. aug. 20. 13:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!