Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Melyek az igazán keresett...

Melyek az igazán keresett foglalkozások?

Figyelt kérdés
Lassan el kellene döntenem, hogy mit szeretnék a későbbiekben tanulni, ám fogalmam sincs róla, hogy mi lenne álmaim munkája. Adnátok tippeket, hogy mik az igazán keresett, jól fizető foglalkozások mostanság?
2010. aug. 5. 07:23
 1/4 anonim válasza:
66%

Sztem nem csak az a lényeg hogy mi a keresett és jól megfizetett munka hanem h szereted e azt amit csinálsz!Hiába vagy tele pénzel,ha nem szereted csinálni megette a fene az egészet!PÉNZ NEM MINDEN!!!

Tapasztalat

2010. aug. 5. 07:30
 2/4 A kérdező kommentje:
csak az a baj, hogy én divattervezo szeretnek lenni..de nme vagyok benne biztos, hogy abbol meg tudnak e elni :/
2010. aug. 5. 07:41
 3/4 anonim válasza:
76%
Ha az szeretnél lenni akkor légy az, mert ha szereted akkor jól fogod csinálni, és ha jól csinálod akkor megtudsz élni belőle, persze sokat kell tanúlni. A tehetség és a vonzalom egy szakma iránt nem elég, sajnos. Sok sikert
2010. aug. 5. 07:50
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

egyébként nincs olyan h keresett vagy nem keresett szakma.

Jogász is hogyha kiemelekedő teljesítményű, nyilván a munkaerőpiacon is őt fogják alkalmazni egy 2es átlagossal ellentétben.

Ha divattervező szeretnél lenni, vágj bele, ha tényleg érzéked van hozzá, és sikeres leszel, meg tudsz élni. Pusztán csak akarat kérdése.

21L

2010. aug. 5. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!