Egyetemisták! Milyen a kollégiumotok? Milyenek a körülmények?
Figyelt kérdés
Értem ezalatt: hány ágyasak a szobák? Hány fürdő van szintenként? Mennyire újak a berendezések? És mennyibe kerül havonta? Nekem havi 10 000 Ft-ért lesz egy olyan, ahol szintenként 2 fürdő van, régi bútorok, régi eszközök, nem érzem korrektnak az árat. Nektek milyen a kollégium?2010. aug. 4. 18:21
1/8 anonim válasza:
10.000-ért nem korrekt? Akkor mit vársz? Egy albérlet kerülne a 3-4szeresébe és lehet ott se lennének a legjobbak a bútorok. Számolj utána 10ezerből elég olcsó, ha kijön víz, gáz, villany, net és még szállásod is van.
2/8 anonim válasza:
Hotel,suli mellett közvetlen, minden szobában 1 fürdő, 4-es és 2-es szobák vannak, korszerű bútor, konyha.20E FT.
3/8 anonim válasza:
Anyuci kedvence most lesz eloszor koleszos, de jo! :D
A kozepsulis koleszom 15e volt havonta, a szocializmusbol visszamaradt butorokkal, ket zuhannyal es ket WCvel 40 fore szintenkent, valoszinuleg leprabb, mint ahova te most menni fogsz. Vagy te IKEA butorokat es Macbookot vartal? Nem ertem, 10e ft gyakorlatilag nem penz, ha lakasrol van szo. Menj magankoleszba, berelj alberletet, oldd meg mashogy, ha szerinted ez nem korrekt!
4/8 anonim válasza:
ha nem tetszik, ne járj egyetemre. mondjuk nálunk veszprémbe igen királyok a koleszok. én 9500at fizettem egy balatonparti 3*os hotelért. 2 ágyas, saját fürdő, saját strand... igaz 15 km-re volt az egyetemtől.
5/8 anonim válasza:
6/8 A kérdező kommentje:
Na igen... ebben még a régi 30 éves vaságyak vannak, a régifajta szürke csempe és járólap, legalább 20-30 éve szerintem azon nem csináltak semmit. Én is azért nem tartom korrekt árnak, mert egy másik városban 9ezerért volt ennél sokkal különb, új bútorokkal és felszereléssel.
2010. aug. 4. 21:46
7/8 anonim válasza:
Igen. Mert vidékre meg a TTKra több támogatás jut. Ha megnézitek a vidéki, vagy a műszakis (főleg a vidéki műszakis :D) kollégiumokat, sokkal jobb állapotban vannak a lepratelep bölcsész kolikhoz képest. Ennyi.
8/8 A kérdező kommentje:
Én vidékibe készülök, vegyes kollégium lesz, többnyre bölcsészek igen, illetve természettudományisok, de én meg közgázra megyek, az is lesz bőven.
2010. aug. 5. 00:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!