Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hol fogok így koli helyett...

Hol fogok így koli helyett megszállni?

Figyelt kérdés
Levelezős vagyok, 120 km-ről járnék be tömegközlekedéssel egyetemre. Ugye van olyan koli, amelyik el tud szállásolni péntek szombat éjszakára arra a havi két alkalommal, mert a közlekedés nagyon rossz, nem tudok hazamenni, szóval a kéthetente péntek-szombati napokon ott kell aludnom. Csak ugye a vírus miatt csökkenthetik a férőhelyeket a távolságtartás miatt, meg ki tudja engednek-e majd mindenkit innen onnan megszállni levelezősként. Egy panzió meg 10 ezer Ft körül van/éj, az kicsit sok 4 éjszaka egy hónapban. Hogy lesz szerintetek? Én őszintén örülnék, ha nekünk lenne lehetőség digitális oktatásra, mert eleve én egy elméleti jellegű szakra járnék (igazságügyi igazgatási), szerintem semmi nem indokolja, hogy mindenáron bejárnak, mert ez nem egy gyakorlatorientált szak, a jogot meg az igazgatási tárgyakat szerintem e-learning meg videochat stb. tökéletesen le lehetne adni, itthon meg megtanulnám, gyakorlat eleve csak utolsó félévben lenne. Szerintetek hogy lesz ez az egész?

2020. aug. 12. 21:24
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
74%

Hasonló helyzetben vagyok azzal a különbséggel, hogy én nem most kezdtem, hanem már 4 éve ott vagyok a kollégiumban, nyáron is bent vagyok munkák meg gyakorlatok miatt és most veszélybe került a helyem, mert a vírus miatt csökkentek a férőhelyek és előbb a külföldieket veszik fel. Amit egyébként nem értek, mert ha arról van szó, hogy nekünk más régiókból veszélyes menni a vírusveszély miatt, de a külföldi simán jöhet, csak a két hét karantént kell leülnie az összkomfortosabb apartman szobákban.

Akik meg azt mondják, hogy oldjuk meg, nem tudom melyik bolygón élnek. Egyáltalán nem egyszerű, nem tud mindenki 100 ezreket kiadni egy hónapban.

Most fogod kezdeni az egyetemet? Mert nálunk volt olyan, hogy amíg nem tudta megoldani, addig ha volt a helyiek között baráti társasága, náluk aludt.

2020. aug. 15. 17:42
 22/24 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy többen egyetértetek, annak már nem annyira, hogy sokak vannak ilyen helyzetben. Nekem is kivan a f... ezzel az “oldd meg” dumàval. Egyetemista vagyok, nem maffiafőnök, meg mindenható. Valamiért úgy kezelik sok helyen az egyetemistákat, mintha mindenhez is érteniük kellene, pedig ők is emberek. Meg ezt a sok modoros fontoskodót sem értettem sosem. Nehogy már amiatt ne legyen valaki egyetemre való, mert szóvá meri tenni, hogy nincs könnyű helyzetben.

#21 amúgy igen, most fogom kezdeni. Kérdezgettem eddig albérletben lakó ismerőseimet, hogy ha úgy adódna valamennyi pénzért cserébe meg tudnék-e szállni náluk, igazából úgy vettem észre, hogy próbálnak terelni, össze vannak zsúfolva ők is stb. nem nagyon van hely.

Ha mást nem, akkor csak marad a panzió, bár nem tudom, valaki írta, hogy van olcsó szállás, én szállás.hu-n 10 ezer Ft/éj alatt nem találtam az adott városban.

2020. aug. 15. 18:19
 23/24 anonim ***** válasza:
64%
Engem még az is nagyon felidegel, hogy úgy veszik, hogy a levelezősöknek, mivel van munkájuk automatikusan mindent meg tudnak oldani, pedig sokszor még nehezebb helyzetben vannak, mint a nappalisok. Mindig ez az "oldd meg, vagy ne gyere" duma kiborító. Ha ez a hozzáállás, akkor minek van egyáltalán kollégium, ha úgyis mindenki megoldja?
2020. aug. 15. 19:29
 24/24 A kérdező kommentje:

Na ezaz. A másik meg az, hogy sok helyen eleve a munkáltaló sem örül neki, hogy egyetemre jár az illető. Én is dolgozok, se tanulmányi szabadság, se semmi nem jár, mert nem nagyon járul hozzá a munkáltató. Nem olyan területre jelentkeztem, mint amiben dolgozok jelenleg, de nyilván nem véletlenül, mert nem ezt akarom csinálni hosszútávon. Pont elég energiám rámegy arra, hogy a munkahelyen valamennyire elintézzem, hogy ne a szájhuzogatás legyen belőle, és akkor még a másik oldalon is “oldjak meg” mindent.

Azt meg nagyon remélem, hogy ténylegesen kéthetente péntek szombaton van a levelező, mert tudok olyanról, hogy a mélyen tisztelt professzor úr betett szerdára is egy előadást, mert neki “nem felel meg a péntek szombat”. Még véletlenül se ő alkalmazkodjon 100 dolgozó egyetemistához, hanem alkalmazkodjanak hozzá.

2020. aug. 15. 19:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!