Nem elgondolkodtató ez a kormányzati kijelentés? „A kormány egyelőre hagyományos iskolakezdésre készül“ a kulcsszó: egyelőre?
Már készítik elő a terepet (egyelőre....) hogy majdan ne legyen az a keserű pirula olyan keserű, amit persze így is úgy is le kell nyelni?
„A kormány egyelőre hagyományos iskolakezdésre készül“
Nézzük csak... szeptember 1-ig van 3 hét. Addig bármi lehet. Most azon tanakodnak, hogy a vírus zászlaja alatt megint tegyék-e kiszolgáltatottá az embereket. Tavasszal is 1 hónap alatt bedöntöttek ágazatokat, most nézték mi a hatása, aztán kitalálják, hogy mi legyen, hogy húzzanak-e rá vagy jó lesz-e így. Aztán majd választásokkor megint bedobják a "mentőövet", csak addigra egy nagy réteg olyan szar helyzetben lesz, hogy el is felejti kik miatt jutott oda, ahova. A migráns kártya épp kifutott, most jöhet a vírus és erre akár évekig lehet hivatkozni.
Aztán lehet tényleg valós a veszély, bár biztosat csak az tud mondani a beteségről és a szövődményekről, aki már túl van rajta.
Valós veszély, nem kell elméleteket gyártani arról, hogy ez a kormány új fegyvere.
Nem vagyok kormánypárti, viszont végignéztem, ahogy egy 37 éves, egészséges ember tüdeje összeomlik, majd meghal.
Lehet dönteni, életben tartjuk a gazdaságot, suliba járnak a gyerekek, vagy az idősödő tanárok, nagymamák, nagypapák és a gyenge láncszemek elhullanak.
"Hogy jön ide Olaszország? Magyarországról van szó"
Ja értem. Mert a vírus ismeri a térképet és tudja a nemzetállami határokat. Világos.
"hogy ez a kormány új fegyvere."
Hogy is mondta az egyik szuperagy politikus: nem kizárt hogy a vírus is Soros egyik laborjában készült.... ja. És ez egy felelős politikus.
Több opció van, rendesen hagyományosan megkezdik a sulit majd van egy olyan opció, hogy csak azok az iskolák fognak áttérni digitális oktatásra ahol kialakul majd a góc, van a másik opció hogy megint az összes sulit.
Viszont legelőszőr biztos, hogy csak ott fogják ahol gócok vannak nem fogják megint az egész országba bezárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!