Akik panelban nőttek fel, ti is olyan óvodába jártatok ahol volt fél méter mélységű medence amiben sosem volt víz?
Pont ilyen volt.
Aztán mikor egyszer feltöltötték, valami miatt nem csomagoltak nekem fürdőruhát a szüleim és a partján búslakodtam, láblógatva, míg a többiek boldogan fröcskölödtek, és még jól le is tolt az óvónéni (óvó, haha) Mai napig fel tudom idézni azt a szomorúságot.
Medencés óvoda? :O
Ez nekem újdonság, még a középiskoláknál is ritkaságként, kiemelendő extraként tartottam számon.
Miként kell pontosan elképzelni?
Nem panelban éltünk, de nálunk is volt oviban egy medence ami mindig üres volt. (Vidék, kis 20 ezres város, 15+ éve)
Nem emlékszem, hogy bármikor lett volna-e benne víz..
De e sorokat írva felidéződött bennem, hogy mennyi falevél volt benne, és az egyik tejfogam is akkor esett ki, amikor épp lemásztam :)
Technikailag hogy kell elképzelni?
Rendes, épített medence, vízforgatóval?
Vagy csak egy "betongödör", amit évi 2 napra megtöltöttek, majd aznap engedték is le?
2, nem medence, pancsoló.
Reggel engedtek bele langyos vizet, volt kb 15-20 centi, egyszerre kb 15 gyerek tudott benne kicsit játszani. Az év volt ovimban a mai napig megvan.
Igen, a helyes kifejezés pancsoló, rosszul írtam. Találtam egy hasonló képet a neten bár a mienk négyszögletű volt:
Köszi a válaszokat, és nem értem, hogy akik kérdeztek miért lettek lepontozva nálam mindenkinek mnet a zöld.
Azért vagytok lepontozva, mert ez itt a dedó :D
Próbáljatok meg szakemberként a gyedes kérdésekre jó választ adni, jogszabállyal alátámasztva, soha nem tapasztalt mélyésgekbe lesztek pirospacsizva, mert fáj nekik, hogy tudjátok a választ, ők meg hülyeséget írtak... ez a gyk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!