Orvosi egyetemen csoportos együtt tanulás?
Orvosisokhoz fordulnék most:
Nos most vettek fel a DOTE-ra, és én mindig az a tanuló típus voltam, aki képtelen volt csöndben, egy könyvtárban egyedül tanulni. Eleinte egy másik sráccal készültünk együtt az orvosira, együtt rágtuk át az anyagot, egymásnak tartottunk mondhatni “előadásokat” s azt vettem észre, hogy ily módon haladok a legeredményesebben és a leggyorsabban.
De félek, hogy mivel új környezet, új emberek, nem lesz egy ilyen “tanulótársam”. :( (Őt nem oda vették fel, végül ELTE kémiára ment.)
Ezért kérdezném, s előre is bocsánat, ha hülye kérdés, de szokás így a medikusok közt ilyen összeülős tanulás, vagy inkább mindenki magában tanul?
Előre is köszönöm mindenki válaszát! :)
Nem csak medikusok közt, hanem bárkik közt lehetnek ilyen csoportok, kérdés, hogy van-e rá igény.
Mi a barátnőimmel először könyvtárban/otthon átolvastuk az anyagot és utána ami kérdésesebb volt, azt beszéltük át. Nálunk ez a hatékony módszer, de tudok olyan csoportról is akik rendszeresen mindent együtt tanulnak.
Simán taláni fogsz ilyen tanulótársakat/barátokat egyetemen is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!