Milyen kedvezmébyek vonatkoznak levelezős egyetemistákra? (26 év felett)
Figyelt kérdés
Jár egyáltalán bármi, ha 26 felett vagyok és idén szeptemberben kezdem levelezőn az egyetemet?2020. aug. 9. 09:30
1/6 anonim válasza:
Ez engem is érdekel.
Mire mész, ha szabad kérdezni, és eddig mit csináltál?
2/6 anonim válasza:
Lakóhely és az egyetem között lehet vele kedvezményes jegyet venni és ennyi. Mas kedvezmény nincs. Ahol diákkedvezmény van (mozi stb), ott nem mindig nézik, hogy levelezős vagy nappalis e vki, úgyhogy ott lehet tudod használni. Más kedvezmény nem volt a levelezős pályafutásom alatt
3/6 A kérdező kommentje:
#1 Pénzügy-számvitelre. Eddig sajnos lógattam a lábam a nagyvilágba, nem gondolva arra, hogy kellene valamit kezdeni magammal. Most végre elkezdem. :)
2020. aug. 9. 10:59
4/6 anonim válasza:
Csak diakigazolvany. Utazási kedvezmeny-50%- csak a lakhelyed és az oktatási intézmeny között.
5/6 anonim válasza:
Első vagyok.
Igen, levelezővel gyakorlatilag semmilyen kedvezmény nincs. Csak ahogy az előttem szóló mondja. Sőt, ha jól tudom, munkahelyeknél sincs sok helyen levelezőre diákmunka stb.
De azért mozikban, színházban, pékségben, ha felmutatod a diákod, nem hinném, hogy nm kapod meg a kedvezményt, mert ott a "levelezős" jogviszony...
6/6 anonim válasza:
utolsó: nekem volt egyszer moziban, hogy megnézték, de szerencsére többször nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!