Mennyi és milyen lányok vannak a BME-n? Informatikai Karra megyek. Mennyire lehet a BME-n lányokkal ismerkedni?
Figyelt kérdés
Érdekel a tapasztalatotok, mert azt hallottam, alig van lány, és az nem kedvezne az ismerkedési lehetőségeimnek, mert nem vagyok egy eljárogatós fajta.2020. aug. 7. 20:00
11/13 anonim válasza:
Nyilván annyi fajta lány lesz ott, amennyi oda jár. Minél többen vannak, annál több fajta. Hogy te kifogod e a szép okos lányt? Kérdéses. Minél több van, annál több az esély. De ez nem számít semmit se, a lényeg, hogy megtalálod e. Ez a legpontosabb válasz. Ezért mondtam, hogy ott vannak a GTK sok, mert ott többen vannak. Ráadásul ott talán inkább ilyen anyagiasabb, szebb lányok vannak, bár ez csak megítélés, lehet, hogy nem lesz így.
12/13 anonim válasza:
Elég kevesen vagyunk, és a legtöbben nem túl szépek. Erre még rátesz egy lapáttal, hogy 2-3. félévre leamortizálódik egy része a lányoknak (de a pasiknak is). Kényelmes, trampli cuccokban, villanykaros pulcsiban járnak. Addigra megszokják, hogy nem kell sokat küzdeniük a karon a pasik kegyeiért, és ez lesz az eredménye. Amitől én lányként rosszul vagyok, de a pasikat lehet, hogy annyira nem zavarja, szerintem vannak lányok, akik a viselkedésükkel is (vagy csak azzal) rájátszanak. Igyekeznek mindig a középpontban lenni, mindenki csak nekik segít, csak mert lányok...
13/13 anonim válasza:
Akkor megvan a stratégia a kérdezőnek a VIK re. Ne amortizálódjon le, legyen jó tanuló, keresse meg a legkevésbé leamortizált VIK es lányt, és segítse szexért cserébe. EZ a legjobb amit tehet szerintem a VIK es lányok felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!